Από κολλητές φίλες, πλέον η μία αγνοεί επιδεικτικά την άλλη. Ο λόγος για την Ναόμι Κάμπελ και τη Ριάνα, οι οποίες, όπως φαίνεται σε βίντεο από επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, δεν αντάλλαξαν ούτε γεια.

Σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η Ριάνα εικονίζεται να αγνοεί την πρώην φίλη της σε μια αμήχανη συνάντηση.

Συγκεκριμένα, η 36χρονη τραγουδίστρια, η οποία στο παρελθόν υπήρξε στενή φίλη του διάσημου μοντέλου, φαίνεται να φτάνει στην επίδειξη μόδας του οίκου Alaïa φορώντας ένα μπεζ φόρεμα, με τους χρήστες των social να σχολιάζουν την παγωμένη υποδοχή στην Ναόμι Κάμπελ.

Η Ναόμι Κάμπελ δεν γυρίζει καν να κοιτάξει τη Ριάνα

Όπως βλέπει κανείς, φτάνοντας η Ριάνα χαιρετά με ενθουσιασμό τον πρώην επικεφαλής της βρετανικής Vogue Έντουαρντ Ένινφουλ, ο οποίος καθόταν δίπλα στην Ναόμι Κάμπελ.

Κι ενώ το μοντέλο χαμογελά στην τραγουδίστρια, η Ριάνα περνά δίπλα της χωρίς να της ρίξει ούτε μία ματιά – κάτι που δεν άφησαν ασχολίαστο οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 

«Το να αγνοεί τελείως την Ναόμι, μου δίνει ζωή» έγραψε κάποιος ενώ ένας δεύτερος πρόσθεσε: «Η Ριάνα αγνοεί τελείως την Ναόμι και τον Law Roach (στιλίστας διασημοτήτων), ουπς». Ένας ακόμη αναρωτήθηκε: «Νομίζω ότι ήθελε να αγνοήσει μόνο τη Ναόμι και όχι τον Law που απλά καθόταν δίπλα της – αναρωτιέμαι τι να είναι η διαμάχη τους».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που Ριάνα και Κάμπελ είχαν μια αμήχανη στιγμή
Αυτή πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι έρχεται σε αντιπαράθεση. Το 2014 στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, η Ναόμι βιντεοσκοπήθηκε να αγκαλιάζει τη Ριάνα και να της λέει κάτι – με την ποπ τραγουδίστρια να γυρίζει ψυχρά το βλέμμα της.

Στη συνέχεια, η Ναόμι φάνηκε να ζητάει συγνώμη και να κατεβάζει το κεφάλι της – με τους έκπληκτους θαυμαστές να πιστεύουν πως την ρώτησε αν είναι «μαστουρωμένη» και το βίντεο να γίνεται viral.

Τι μπορεί να συνέβη ανάμεσα στις δύο γυναίκες

Η Ριάνα και η Ναόμι έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές μαζί όλα αυτά τα χρόνια – με το μοντέλο να δίνει ένα φιλί στην επίδειξη της Fenty Puma κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης το 2016.

Αλλά το 2017, οι φήμες έλεγαν πως το ειδύλλιο της Ριάνα με τον πρώην της Ναόμι Κάμπελ, Χασάν Τζαμίλ είναι αυτό που προκάλεσε τν υποτιθέμενη διαμάχη των δύο γυναικών.

Η Sun ανέφερε ότι το σούπερ μόντελ που πιστεύεται ότι έβγαινε με τον Σαουδάραβα επιχειρηματία το 2016, ήταν δυσαρεστημένη που η τραγουδίστρια και ο Χασάν ήταν μαζί, καθώς μισεί να αισθάνεται ότι «έρχεται δεύτερη».

Οι φήμες για βεντέτα συνεχίστηκαν όταν έκαναν unfollow η μία την άλλη στα social media. Η Ναόμι ακολουθεί πλέον και πάλι τη Ριάνα, αλλά η τραγουδίστρια δεν έχει ανταποδώσει.

Τότε, η Sun είχε γράψει πως η Ναόμι είχε τσατιστεί που ο Χασάν επέλεξε την τραγουδίστρια αντί για εκείνη. Μια πηγή είχε αποκαλύψει: «Είναι και οι δύο τρομερές γυναίκες. Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη ανάμεσά στην Ναόμι και τον Χασάν, αλλά σίγουρα δεν της αρέσει να έρχεται δεύτερη. Η Ριάνα πάλι, είναι κάποια που ερωτεύεται με πάθος κάποιον και τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο».

 

Διαβάστε ακόμη: