Η σιωπή των Αμνών γίνεται τηλεοπτική σειρά. Η Ρεμπέκα Μπριντς πρωταγωνιστεί στη σειρά, υποδυόμενη την πράκτορα του FBI Κλαρίς Στάρλινγκ, η οποία αναλαμβάνει μια υπόθεση στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Δυτική Βιρτζίνια, αλλά εξακολουθεί να υποφέρει από την προηγούμενη υπόθεσή της που αφορούσε τον κατά συρροή δολοφόνο Μπάφαλο Μπιλ, τον οποίο συνέλαβε με τη βοήθεια ενός άλλου serial killer, του Χάνιμπαλ Λέκτερ.

Την Κλαρίς Στάρλινγκ υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία στην ταινία του 1991 που σκηνοθέτησε ο Τζόναθαν Ντέμι, η Τζόντι Φόστερ. Ο χαρακτήρας της Στάρλινγκ, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο μυθιστόρημα του Τόμας Χάρις το 1988, «Η σιωπή των αμνών».

Η σειρά “Clarice” που φέρει την υπογραφή του Άλεξ Κούρτζμαν και της Τζένι Λουμέτ, κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου στο CBS.

Τα γεγονότα της σειράς θα εξελίσσονται μετά τα όσα συνέβησαν στη «Σιωπή των Αμνών» και θα βασίζεται εξολοκλήρου στον χαρακτήρα της Κλαρίς Στάρλινγκ, η οποία ένα χρόνο μετά τα συμβάντα στην ταινία, επιστρέφει στο προσκήνιο για να συνεχίσει το κυνηγητό των serial killers και βιαστών, ενώ ταυτόχρονα θα κινείται στο κόσμο των υψηλών διασυνδέσεων της Ουάσιγκτον.