Πέρα από τις πιο chic φωτογραφίσεις που μοιράζεται στους θαυμαστές της, η Χάλι Μπέρι συνεχίζει να αποδεικνύει πως αποτελεί το απόλυτο sex symbol του Χόλιγουντ και στις δημόσιες εμφανίσεις της, με τα καλαίσθητα και αποκαλυπτικά της φορέματα να μονοπωλούν τους φακούς των φωτογράφων.

Στην πρεμιέρα της νέας κωμωδίας δράσης «The Union», η 57χρονη εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο Λος Άντζελες, το βράδυ της Δευτέρας. Η Χάλι Μπέρι φόρεσε ένα τολμηρό σιθρού φόρεμα. Μαύρο με λεπτομέρειες από δαντέλα, που έφταναν μέχρι το γόνατο, σαγήνευε με το σέξι look της.

Το σύνολο ολοκλήρωσε με διακριτικά ασημένια κοσμήματα και μαύρες γόβες που έδεναν χαμηλά στα πόδια. Το υπέροχο κοντό καρέ της ήταν χτενισμένο σε ανάλαφρες μπούκλες που κολάκευε το πρόσωπό της. Για να δώσει αντίθεση και λάμψη, η ηθοποιός επέλεξε λευκό μανικιούρ.

Στην πρεμιέρα, εθεάθη επίσης να ποζάρει στο κόκκινο χαλί στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της, Μαρκ Γουόλμπεργκ.

Το μαύρο σιθρού φόρεμα της Χάλι Μπέρι

Φωτογραφία AP

Φωτογραφία AP

Η Χάλι Μπέρι μεταμορφώνει τον Μαρκ Γουόλμπεργκ σε έναν «σούπερ κατάσκοπο» στην νέα κωμωδία δράσης του Netflix «The Union».

Η ταινία ακολουθεί τη Roxanne (Μπέρι) σε ένα μπαρ όπου συναντά τυχαία τον πρώην φίλο της από το σχολείο Mike (Γουόλμπεργκ) και τον μεταφέρει με ένα ιδιαίτερο τρόπο από το Νιου Τζέρσεϊ στο Λονδίνο για μία άκρως επικίνδυνη αποστολή.

Στο καστ συμμετέχουν επίσης μεταξύ άλλων οι Μάικ Κόλτερ, Αντεουάλε Ακινουόγιε-Αγκμπάζε, Τζέσικα ντε Γκόου, Άλις Λι και Τζάκι Ερλ Χάλεϊ.

Διαβάστε ακόμη: