Η Σάλμα Χάγιεκ δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών και ενθουσίασε τους διαδικτυακούς τη φίλους φέρνοντας ένα καλοκαιρινό vibe στα social media.

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει κατακτήσει εδώ και χρόνια τον τίτλο του sex symbol και οι εμφανίσεις της αλλά και οι φωτογραφίες της στο Instagram αποδεικνύουν πως ο τίτλος της ανήκει δικαιωματικά.

Η Σάλμα Χάγιεκ υπήρξε μία από τις πρώτες stars του Χόλιγουντ που ανέδειξε τις πλούσιες καμπύλες της, αποδεικνύοντας πως τα juicy, κορίτσια είναι sexy και άκρως γοητευτικά.

Η διάσημη ηθοποιός απολαμβάνει αυτήν την περίοδο τις ξέγνοιαστες ημέρες της, κάπου μεσοπέλαγα, κάνοντας τις πρώτες βουτιές της στη θάλασσα και φρόντισε να ενημερώσει τους followers της.

Φορώντας ένα μπικίνι σε έντονη κίτρινη απόχρωση -το απόλυτο χρώμα της σεζόν- πόζαρε μεσοπέλαγα, σαν μοντέλο σε καμπάνια.

Στις φωτογραφίες η Σάλμα Χάγιεκ φαίνεται να ποζάρει στο σκάφος, λίγο πριν βγει από τη θάλασσα ενώ σε επόμενο βίντεο φαίνεται να κολυμπά.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι φυσικά έδειξαν τον ενθουσιασμό τους και σχολίασαν τόσο το πόσο γοητευτική είναι αλλά και πόσο σέξι κορμί έχει.

Διαβάστε περισσότερα