Ο Αμερικανός ράπερ A$AP Rocky ανακοίνωσε ότι είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια Rihanna, περιγράφοντάς τη ως «την αγάπη της ζωής του» σε μια συνέντευξη στο GQ.

Οι φήμες ότι οι δύο είναι ζευγάρι, ξεκίνησαν ήδη από το 2013, όταν ο A$AP Rocky υποστήριξε τη Rihanna στην παγκόσμια περιοδεία της «Diamonds». «Όταν ξέρεις, ξέρεις, είναι η μια και μοναδική», εξέφρασε ο ίδιος. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι οι δύο τους είναι μαζί, προσπαθούν να μην δίνουν αφορμές και να αποφεύγουν τους παπαράτσι.

A$AP Rocky rihanna ζευγάρι

Πότε ξεκίνησε η σχέση της Rihana με τον A$AP Rocky

Ο γνωστός ράπερ αποκάλυψε ότι η σύντροφός του έχει επηρεάσει τη δουλειά του στον νέο δίσκο, στον οποίο θα είναι και ο Morrissey. Ο A$AP Rocky υπήρξε ένα από τα αστέρια του 2010, με τα άλμπουμ του «Long.Live.A$AP» το 2013 και «At.Long.Last.A$AP» το 2015, να «σκαρφαλώνουν» στην πρώτη θέση στα charts των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Υπάρχει η άποψη ότι η σχέση τους ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel, με τον οποίο ήταν μαζί τρία χρόνια.

Με ποιους άλλους ήταν ζευγάρι στο παρελθόν η Rihanna;

Με τον Chris Brown

Πιθανώς η πιο γνωστή σχέση της μέχρι σήμερα. Χώρισαν μετά την καταγγελία που έκανε η Rihanna ότι δέχτηκε επίθεση. Αν και άρχισαν να μιλούν ξανά, σταμάτησαν πολύ σύντομα με τον Chris να αφήνει περιστασιακά emoji καρδιάς κάτω από τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Με τον Drake

Riri και Drake φαίνεται να ήταν σε μια σχέση on / off από το 2009 μέχρι και το 2016, έχοντας κάνει πολλές συνεργασίες. Ωστόσο, δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι με τη φιλική τους σχέση επίσης να περνούσε κρίση με την ίδια να έχει δηλώσει το εξής: «Δεν είμαστε φίλοι αλλά ούτε και εχθροί, είναι απλά αυτό που είναι». Πρόκειται για δήλωσή της το 2018 αν και το 2019 εθεάθησαν να μιλούν ξανά.

Με τον Travis Scott

Ένα πολύ σύντομο ειδύλλιο μεταξύ τους, πίσω στο 2015. «Ο Travis και η Rihanna φαίνεται πως βγαίνουν και είναι μάλιστα, και σοβαρό. Του αρέσει πάρα πολύ», φέρεται να είχε πει μια πηγή στο E! Online.

Με τον Matt Kemp

Έβγαινε ραντεβού μαζί του για λιγότερο από έναν χρόνο, από τον Ιανουάριο του 2010 μέχρι και τον Δεκέμβριο της ίδια χρονιάς. Ο Matt είχε δηλώσει πως η σχέση τους τελείωσε διότι το πρόγραμμά της επηρέαζε το πώς ήταν οι δύο τους.

Με τον Hassan Jameel

Η σχέση τους ήταν κρυφή αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας. «Ναι, βγαίνουμε. Βρίσκομαι σε μια αποκλειστική σχέση εδώ και αρκετό καιρό, και πάει πολύ καλά, οπότε είμαι χαρούμενη», είχε εκφράσει η Rihanna σε συνέντευξή της στη Vogue.