Ήταν το 2019 όταν ανακοινώθηκε η live-action ταινία Barbie από τη Warner Bros. και τη Mattel και τώρα έχουμε ημερομηνία για την κυκλοφορία της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η Margot Robbie ήταν εδώ και χρόνια ένα από τα βασικά ονόματα που προορίζονταν για τον ρόλο και σίγουρα ακούγεται ταιριαστό. Μετά την αποχώρηση της Amy Schumer το 2016 εξαιτίας διαφωνιών στο δημιουργικό κομμάτι, ακούστηκε το όνομα της Anne Hathaway αλλά μάλλον η Margot Robbie ήταν meant to be. Το 2018 ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή της στην ταινία, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει με τον σύζυγό της, Tom Ackerley και την εταιρία της LuckyChap Entertainment.

«Είναι τεράστια τιμή αυτός ο ρόλος και η παραγωγή της ταινίας, που θεωρώ ότι θα επηρεάσει θετικά τα παιδιά και το κοινό σε όλο τον κόσμο». Η πρώτη εικόνα της από τα γυρίσματα μόλις κυκλοφόρησε και το αποτέλεσμα δεν μας εκπλήσσει. Η ομοιότητά της με την κούκλα των παιδικών μας χρόνων είναι εμφανής και το ροζ αυτοκίνητο είναι ένα από τα πιο κλασικά «αξεσουάρ» της Barbie.

Αυτό που περιμένουμε με ανυπομονησία είναι το δημιουργικό αποτέλεσμα. Πώς θα είναι η σύγχρονη Barbie; Θα καταλύσει τα στερεότυπα; Η αλήθεια είναι ότι με το όνομα της Greta Gerwig στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, ξέρουμε ήδη ότι θα δούμε κάτι ανατρεπτικό. Τα γυρίσματα πάντως μόλις ξεκίνησαν και η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου του 2023.

Το υπόλοιπο cast

Ο Ryan Gosling ήταν επίσης η πρώτη επιλογή του στούντιο για τον ρόλο του Ken, ενώ η τελευταία ενημέρωση είναι η εμφάνιση της Emma Mackey, η πρωταγωνίστρια του “Sex Education”, η οποία μοιάζει απίστευτα στη Margot Robbie, και αναρωτιόμαστε για τον ρόλο της. Το cast συμπληρώνουν οι: Kate McKinnon, America Ferrera, Will Ferrell, Michael Cera, Alexandra Shipp, Emerald Fennell, Simu Liu και Hari Neff. Ακούγεται πολλά υποσχόμενο.