Μια σοβαρή καταγγελία αναμένεται να κατατεθεί η οποία αφορά σε πασίγνωστο τραγουδιστή της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από την εκπομπή του την Κυριακή που μας πέρασε.

Η δημοσιογράφος του Star, Άννα Σταματιάδου, μετέφερε στο μεσημβρινό δελτίο την πρώτη αντίδραση του δημοφιλούς καλλιτέχνη αλλά και όσα είπε το περιβάλλον του.

-----------------

«Ακόμη εμείς στα χέρια μας δεν έχουμε καμιά καταγγελία, δεν ξέρουμε το ακριβές περιεχόμενό της», είπε το περιβάλλον του τραγουδιστή.

«Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες τώρα, ο ίδιος ο τραγουδιστής αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική κακοποίηση, δεν έχει καμία σχέση με όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες και δίνει τη δική του εκδοχή στα γεγονότα. Η δισκογραφική εταιρεία του καλλιτέχνη κρατάει αποστάσεις, όπως πάντα, δεν έχει κάποια αντίδραση. Το πρόγραμμα πάντως και τα σχέδια του δημοφιλούς τραγουδιστή συνεχίζονται κανονικότατα», μετέφερε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμη: