Πιο διαπλοκή πεθαίνεις! Δεν υπάρχει!!! Πραγματικά είναι να απορείς με τους Ολλανδούς που θέλουν να πάρουν τον Ελλάκτωρα! Βγήκαν και δημοσιοποίησαν τα ονόματα των προσώπων που προτείνουν για το νέο ΔΣ και διερωτάσαι ποιος φωτεινός νους τους συνέστησε τις επιλογές αυτές, προσώπων ταυτισμένων με συστήματα, πολιτικά πρόσωπα, πολιτικά κόμματα, αλλά και διαδικασίες που προηγήθηκαν σε διαγωνισμούς έργων!
Για παράδειγμα, οφείλει να διερωτηθεί κανείς ποιος ο λόγος επιλογής του πρώην εκτελεστικού προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ; Η ικανότητα του να προωθεί έργα; Μηδέν εις το πηλίκον. Γιαυτό τον εκδίωξαν άλλωστε!
Όμως ο Ξενόφος είναι παιδί του συστήματος, άνθρωπος όλων των καταστάσεων! Και επιπλέον είναι ο άνθρωπος που στο πρόσφατο έργο της Εγνατίας οδού ύψους άνω του 1 δις. αρνήθηκε στον Ελλάκτωρα να δώσει παράταση υποβολής προσφοράς στον διαγωνισμό! Ουσιαστικά /με την ευρεία έννοια- «έπαιξε» το παιχνίδι των ανταγωνιστών! Λέτε γι αυτό το λόγο , μεταξύ άλλων, να τον επέλεξαν οι Ολλανδοί, που είναι μέτοχοι του ανταγωνισμού και σε αντιπαράθεση με την νυν διοίκηση που διεκδίκησε την Εγνατία;
Ο προτεινόμενος πρόεδρος Γ. Μυλωνογιάννης είναι πράγματι σοβαρός άνθρωπος με τεράστια εμπειρία και ικανότητες. Ωστόσο όπως οι ίδιοι οι Ολλανδοί ομολογούν στο non paper που διένειμαν, είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού, άρα ταυτισμένος με την κυβέρνηση και το Μαξίμου.
Ο Κωνσταντίνος Τούμπουρος είναι προτεινόμενος για το ΔΣ. Μέλος της ταβέρνας της Κέρκυρας, ο άνθρωπος που στήριξε τους Ολλανδούς επί ΣΥΡΙΖΑ, ο φίλος του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ανακαίνισε το εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού στο Σούνιο!
Και τέλος προτεινόμενο μέλος η κυρία Αθήνα Χατζηπέτρου που είχε τοποθετηθεί στην αναπτυξιακή τράπεζα και η οποία ταυτίζεται προσωπικά με το στενό περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Σε όλα αυτά οφείλει κανείς να συνεκτιμήσει τις υπηρεσίες του νομικού γραφείου Δένδια , ο οποίος σήμερα είναι υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης και εκφραστής ολόκληρης τάσης στους κόλπους της ΝΔ, με τις πολύ υψηλές μηνιαίες αμοιβές από τους Ολλανδούς!
Πραγματικά πιο διαπλοκή δεν γίνεται…..