Μια βασίλισσα ομορφιάς η οποία είναι πλουσιότερη ακόμη και από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Αλλά τώρα, η Κίρστι Μπερταρέλι έγινε και η πλουσιότερη διαζευγμένη της Βρετανίας.

Το 50χρονο μοντέλο και τραγουδίστρια της ποπ χώρισε κρυφά από τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Ερνέστο, σύμφωνα με την Daily Mail, με την είδηση να αποτελεί μεγάλη έκπληξη για πολλούς, καθώς κανείς δεν γνώριζε ότι ο γάμος τους -ήταν παντρεμένοι εδώ και 21 χρόνια- αντιμετώπιζε προβλήματα.

Η ιστορία της

Η Κίρστι Μπερτάλι, πρώην Μις Βρετανία και νυν στιχουργός, στα 53 της έγινε η πλουσιότερη γυναίκα της Βρετανίας, πιο πλούσια ακόμα και από τη Βασίλισσα τη Αγγλίας.

Η 53χρονη Κίρστι χώρισε τον Ελβετό μεγιστάνα των επιχειρήσεων Ερνεστο Μπερτάλι -Νο 14 στη λίστα των Sunday Times με τους πλουσιότερους επιχειρηματίες με περιουσία αξίας 12 δισ. ευρώ- και είδε τον λογαριασμό της να γεμίζει με 500 εκατομμύρια ευρώ συν ένα υπερμοντέρνο σαλέ στην Ελβετία, στη λίμνη της Γενεύης αξίας 60 εκατ. ευρώ. Μαζί πήρε και ένα σαλέ στο Γκστάαντ αξίας 10 εκατ. ευρώ το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα ελικοδρόμιο, μία τεράστια λίμνη και δύο κουζίνες, στην πρώτη μαγειρεύει ο σεφ και στη δεύτερη η Κίρστι.

000_Par1409351

Ο Ερνέστο Μπερταρέλι είναι μεγιστάνας της βιοτεχνολογίας, απόφοιτος του Χάρβαρντ και πενταπλασίασε την κληρονομιά που του άφησε η οικογένειά του.

Το ζευγάρι χώρισε έπειτα από 21 χρόνια γάμου και το ύψος του ποσού του διαζυγίου αποτελεί ρεκόρ. Η Κίρστι Μπερτάλι, που ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι και τους στίχους, είναι πλουσιότερη από τον Μικ Τζάγκερ (400 εκατ. ευρώ), τον Εντ Σίραν (270 εκατ. ευρώ) και την Αντέλ (200 εκατ. ευρώ). Είναι μήτερα τριών παιδιών.

Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 21 χρόνια - Η περιουσία τους εκτιμάται στα 9 δισεκατομμύρια λίρες

Το 2016 είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, στον κόλπο της Ελούντας με το υπερπολυτελές γιοτ VAVA II. Το 100 εκατομμυρίων λιρών σούπερ-γιοτ διαθέτει ελικοδρόμιο, έξι καταστρώματα, πισίνα με ρυθμιζόμενο πυθμένα και μία δεξαμενή καυσίμων, που η ανατροφοδότηση της κοστίζει 250.000 στερλίνες.

«Με θλίψη σάς πληροφορώ ότι ο Ερνέστο και η Κίρστι Μπερταρέλι επιβεβαιώνουν τον χωρισμό τους», δήλωσε ο εκπρόσωπός τους στην Daily Mail. Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά, φέρεται να χώρισε φέτος, με το διαζύγιο να οριστικοποιείται το καλοκαίρι.<