Η μικρότερη κόρη της Καρολίνας του Μονακό, η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερο, είναι το μοναδικό από τα τέσσερα παιδιά της που κατέχει πριγκιπικό τίτλο. Πατέρας της είναι ο Ερνέστος Αύγουστος ο Ε΄ του Ανόβερο, ο οποίος αναμένεται να αφήσει στην κόρη του την τεράστια περιουσία του και τον δικό του πριγκιπικό τίτλο.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η 20χρονη Αλεξάνδρα δεν έχει κάποιο βασιλικό δικαίωμα στην Γερμανία, παραμένει 13η στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο του Μονακό, ενώ βρίσκεται στη σειρά διαδοχής και για τον βρετανικό θρόνο μέσω του «γαζοαίματου» μπαμπά της. Ο λόγος είναι ότι ο βασιλικός οίκος των Hanoverians στον οποίο ανήκει ο Ερνέστο καθόταν στον θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας μέχρι και το 1901.

Ξεχωριστό στυλ

Εκτός όμως από τις ημερομηνίες, τα βασιλικά προνόμια και τους τίτλους που σίγουρα θα της ανοίξουν πολλές πόρτες, η Αλεξάνδρα του Ανόβερο έχει γίνει το κορίτσι για το οποίο μιλούν οι πάντες  κυρίως χάρη στο μοναδικό, αβίαστο προσωπικό της στυλ και στο γεγονός ότι έχει κληρονομήσει κάτι ασύγκριτα πιο γοητευτικό από την υψηλή από κοινωνικής πλευράς καταγωγή της. Τα έντονα, βαθιά γαλάζια μάτια της γιαγιάς της, Γκρέις Κέλι.

Φωτογράφιση με δημιουργίες Dior

Μία πρόσφατη φωτογράφηση στο περιοδικό Telva έρχεται να επιβεβαιώσει ότι αυτή η νεαρή πριγκίπισσα διαθέτει τον πιο κλασάτο ευρωπαϊκό αέρα που έχουμε συναντήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης φωτογράφησης, στην οποία πόζαρε με ρούχα του οίκου Dior, η Αλεξάνδρα μίλησε για τη ζωή της ως πριγκίπισσα, αλλά και για την ξεχωριστή σχέση με τη μητέρα της από την οποία, όπως είπε, παίρνει συχνά ρούχα.