Η Πάρμα έκανε σήμερα την επίσημη παρουσίαση των τριών μεταγραφικών της αποκτημάτων, των Βασίλη Ζαγαρίτη, Γιόσουα Ζίρκζεε και Ντένις Μαν.

Με τον 19χρονο πρώην αριστερό αμυντικό του Παναθηναϊκού να κάνει και τις ανάλογες δηλώσεις, τόσο για τους «παρμέντσι» και την παρουσία του στην Serie A όσο και επί… προσωπικού…

«Παρακολουθώ το ιταλικό ποδόσφαιρο από μικρός. Είμαι νέος και έχω περιθώρια βελτίωσης, όμως πιστεύω ότι έχω να προσφέρω πολλά σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο. Η πρόθεσή μου είναι να προσπαθήσω να προσφέρω με την καρδιά και την ψυχή μου. Έχω πρότυπα, το ένα είναι ο Ζέεντορφ και το άλλο ο Ζόρντι Άλμπα. Συχνά τους φέρνω ως παράδειγμα για να βελτιώνομαι», τόνισε αρχικά ο Ζαγαρίτης.

Και πρόσθεσε: «Ένα από τα χαρακτηριστικά μου είναι η ταχύτητά μου, είμαι παθιασμένος και δυνατός παίκτης. Ως αμυντικός πάντα παίζω με καρδιά. Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε αυτή την ομάδα με μεγάλη ποιότητα και πιστεύω ότι έχω την ευκαιρία να βελτιωθώ ως μέρος της. Θα παλέψουμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Όταν μαθαίνεις ότι σε θέλει μία ομάδα όπως η Πάρμα, με όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει, τότε δεν έχεις να σκεφτείς πολλά».