Με την αγαπημένη παρέα του «Παρά πέντε» συνομίλησε η εκπομπή του «Πάμε Δανάη» και αποκαλύπτει το αν πρόκειται να υπάρξει τηλεοπτική επανένωση. «Δεν νομίζω ότι θα δούμε καινούργιο επεισόδιο», είπε η Σμαράγδα Καρύδη, παραπέμποντας στον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος πρόσθεσε: «Το 2005 ξεκινήσαμε, πριν 16 χρόνια. Χαίρομαι πολύ τώρα που βρισκόμαστε, είναι σαν να μην έχει περάσει μια μέρα».

«Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήρθε η καραντίνα μετά. Ήταν μια καταστροφική συνάντηση», είπε από την πλευρά του αστειευόμενος ο Αργύρης Αγγέλου.

«Το έχω δει το “Παρά πέντε” τώρα που ξαναπαίζεται. Το καταλαβαίνω και από το Instagram ότι ξαναπαίζεται. Μεγαλώνει μια καινούργια γενιά τώρα η σειρά και αυτό είναι υπέροχο.

Είχε ποιότητα και το χιούμορ του είναι διαχρονικό. Είναι φοβερό γιατί πέρασαν 16 χρόνια και συναντώ τώρα παιδιά στον δρόμο που βλέπουν για πρώτη φορά το “Παρά πέντε”», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Θα ήθελα να ξαναγραφτεί ένα επεισόδιο», είπε ο Γιώργος Μαρίνος, κάτι στο οποίο συμφώνησε και η Αγγελική Λάμπρη.

«Είχα πει στον Γιώργο Καπουτζίδη όταν τελείωσε το “Παρά πέντε” να κάναμε μια ωραία ταινία», ανέφερε από την πλευρά της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.