Βρείτε τους άξιους και πετάξτε τους ανίκανους, τους …φιρφιρίκους των δημοσκοπήσεων και τους χαραμοφάηδες ώστε να σωθεί η χώρα
 
Eπειδή το ζήτημα του εμβολίου είναι σημαντικό και καθοριστικό προκειμένου η υγεία και η οικονομία της χώρας να βγουν από το αδιέξοδο, απαιτούνται την κρίσιμη ώρα τούτη πρόσωπα ικανά!
Αντιθέτως γινόμαστε αποδέκτες ψεύτικων προσδοκιών και δηλώσεων στις τηλεοράσεις από πολιτικά πρόσωπα για λόγους προσωπικούς – διαφημιστικούς. Ταυτοχρόνως οι συγκρούσεις μεταξύ των αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών δίνουν και παίρνουν, όπως και οι διαρροές για ψεύτικα στοιχεία και «διπλά βιβλία» όσον αφορά τα κρούσματα κορωνοιού!
Υπό το πρίσμα αυτό απαιτείται η αλλαγή κάθε αποτυχημένου και ψευτοδημοσιοσχεσίτη στον τομέα της υγείας, του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής προστασίας! Η πορεία τους δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και τούτο εξελίσσεται εις βάρος των συμφερόντων της χώρας και της υγείας του λαού και της κοινωνίας.
Οι πολιτικές πιρουέτες των ανίκανων δεν φτάνουν. Όχι άλλοι θάνατοι, όχι άλλες συγκρούσεις κσι σκοπιμότητες την ώρα των εγκλωβισμένων ΜΕΘ την αύξηση του αριθμού των οποίων κάποιοι ενόχως υποτίμησαν…
Η υπόθεση της διαχείρισης εμβολίου και μαζικών εμβολιασμών είναι σοβαρή. Δεν είναι για πλάκα. Δεν επιτρέπεται να εγκαταλειφθούν στα χέρια του κάθε ματαιόδοξου φιρφιρίκου ή χαραμοφάη!
Κύριε πρωθυπουργέ βρείτε τους ΑΞΙΟΥΣ και πετάξτε με τις κλοτσιές τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ. Και φυσικά να μην σας επηρεάσουν την κρίση οι καθοδηγούμενες – πληρωμένες δημοσκοπήσεις που αναδεικνύουν εντέχνως τους λίγους και ανίκανους!