Αίσθηση προκάλεσε η Νικόλ Κίντμαν στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς «Special Ops: Lioness» στο Λος Άντζελες την Τετάρτη.

Η 57χρονη ηθοποιός έκανε μια άκρως τολμηρή εμφάνιση, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα όλων επάνω της. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει μία μπλούζα που κάλυπτε μόνο το μπροστινό μέρος του σώματος, και μια κίτρινη μίντι φούστα με ιδιόρρυθμες πιέτες.

Το λουκ ολοκλήρωσε με λευκές γόβες με λουράκι και ένα μαύρο σακάκι μπλέιζερ, το οποίο εθεάθη να κρατά το χέρι της.

@cleklock #nicolekidman #stunning at #lioness #season2 #premiere @nicolekidman @Paramount+ #babygirl #theperfectcouple ♬ Run the World (Girls) – Beyoncé

Οι σέξι αποκαλύψεις της Νικόλ Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται πως ήθελε να δείξει την σέξι πλευρά της ιδίως μετά τις αποκαλύψεις για την νέα της ταινία με τίτλο «Babygirl».

Μιλώντας στην The Sun, η Αυστραλή ηθοποιός αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να διακόψει τις πικάντικες σκηνές που γύριζε με τον κατά πολύ νεότερο συμπρωταγωνιστή της Χάρις Ντίκινσον, γιατί έφτασε πολλές φορές κοντά σε «οργασμό».

«Στις σκηνές αυτές μοιραζόμασταν πολλά και στη συνέχεια ερχόταν η απογοήτευση. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα: Δεν θέλω πια να έχω οργασμό. Μην έρχεσαι κοντά μου. Μισώ να το κάνω αυτό. Δεν με νοιάζει αν δεν με αγγίξουν ποτέ ξανά στη ζωή μου. Συνέβαινε όλη την ώρα για μένα, που ήταν σχεδόν εξαντλητικό» είπε η Νικόλ Κίντμαν.

Διαβάστε ακόμη: