Η Νικόλ Κίντμαν είναι η νέα Λουσίλ Μπολ. Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του παλιού Χόλιγουντ φαίνεται ότι θα ζωντανέψουν στη μεγάλη οθόνη η Νικόλ Κίντμαν και ο Χαβιέ Μπαρδέμ. Σύμφωνα με το Deadline, οι δύο ηθοποιοί είναι σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν ως Λούσιλ Μπολ και Ντέζι Αρνάζ, στην επερχόμενη ταινία «Being the Ricardos», που γράφει και σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, Άαρον Σόρκιν για τα Amazon Studios και Escape Artists.

 

kidman-lucille-ball

Η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα σε μία εβδομάδα, από την ανάγνωση του σεναρίου τη Δευτέρα μέχρι τα γυρίσματα του επεισοδίου την Παρασκευή, όσο το ζευγάρι ετοιμάζεται για την παραγωγή του κλασικού πλέον sitcom «I Love Lucy».

«Η Λούσι και ο Ντέζι αντιμετωπίζουν μία κρίση που θα μπορούσε να διαλύσει τις καριέρες τους και μία ακόμα που θα μπορούσε να διαλύσει τον γάμο τους» περιγράφει το Deadline.

Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία, ούτε πρόγραμμα για την παραγωγή, λόγω των συνθηκών της πανδημίας.

Η ταινία «Being the Ricardos», είχε ως αρχικό τίτλο «Lucy and Desi», και είναι στα σχέδια της παραγωγής εδώ και καιρό. Μάλιστα η Κέιτ Μπλάνσετ επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει αρχικά στην ταινία.