Για τις ιδιαίτερες σχέσεις των τραπεζιτών με τους ξενοδόχους έχουμε αναφερθεί εκτενώς πολλές φορές!

Και έχουμε εστιάσει στα χωρίς εγγυήσεις δάνεια, στις χαριστικές ρυθμίσεις, στις προνομιακές χρηματοδοτήσεις, στα πλάνα αποπληρωμής που ποτέ δεν τηρήθηκαν, στις καταγγελίες που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν ή αν έγιναν τούτο συνέβη για ξεκάρφωμα, για τα μάτια του κόσμου!!!

Και δεν αναφέρομαι στα Σαββατοκύριακα στις σουίτες, στα luxury resorts με τα μπανγκαλόους πάνω στη θάλασσα, τα ακριβά εστιατόρια, ηγεμονικές φιλοξενίες για τα καλά και έντιμα παιδιά, τους τραπεζίτες!

Επί του προκειμένου τώρα, οι εντιμότατοι φίλοι μας, που λόγω ασυλίας την έβγαλαν καθαρή και συνεχίζουν τα εγκλήματα που άφησαν στη μέση, βρήκαν καινούρια πατέντα για να παραχωρούν τζάμπα τα ξενοδοχεία στους φαλιρημένους και μεγαλομπαταξήδες ξενοδόχους!

Πάνε λοιπόν οι τράπεζες και δίνουν προς διαχείριση τα ξενοδοχεία στους κολλητούς τους μεγαλοξενοδόχους οι οποίοι αναλαμβάνουν την υποχρέωση της επισκευής και της δαπάνης συντήρησης!!!

Με εκταμίευση ασήμαντη, η οποία μάλιστα γίνεται σταδιακά, οι μεγάλοι οφειλέτες των τραπεζών ξαφνικά αντί να χάσουν τα ξενοδοχεία που έχουν λόγω μη πληρωμής χρεών, αποκτούν και άλλα, χωρίς μία, στο τζάμπα, με την υπόσχεση επισκευής!

Έτσι ξαναχτίζουν αυτοκρατορίες βασισμένες στη διαπλοκή και τις ειδικές σχέσεις με τους τραπεζίτες, εις βάρος των μετόχων των τραπεζών και του έλληνα φορολογούμενου πολίτη!

Και οι πληροφορίες λένε ότι κάτι λαμόγια τραπεζίτες, που δεν θα μένουν στο απυρόβλητο για πολύ καιρό ακόμη, παραχώρησαν χωρίς φράγκο σε μπατίρηδες ξενοδόχους να διαχειρίζονται ξενοδοχεία στην Κρήτη, στην Κω και στην Αττική!

Συνεχίζεται…

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.