Συνέντευξη στην κάμερα της τόσο πετυχημένης, μουσικής εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση «MEGA STAR» δίνει η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η εκπληκτική τραγουδίστρια που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή της συμπρωτεύουσας, ενώ παράλληλα έλαβε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας, μίλησε στη μουσική εκπομπή του MEGA η οποία ρίχνει αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, το Σάββατο 10 Ιουλίου.

Από την πλευρά της λοιπόν, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε στη συγκινητική στιγμή που βίωσε, όταν παρέλαβε το τιμητικό Βραβείο «Mad Music Icon» από τις κόρες της στη σκηνή των «Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ», αλλά και για την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Η πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης

Το «MEGA STAR», η πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, με το μοναδικό ρεκόρ των 22 συνεχόμενων σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα, ήταν στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη. Προσαρμοσμένη στα ακούσματα, τα trends και τις τάσεις της εποχής, η αγαπημένη εκπομπή κράτησε στο κοινό συντροφιά κάθε Σάββατο στο MEGA.

Προσαρμοζόμενο στα trend της εποχής, το «MEGA STAR» παρουσίασε στο ελληνικό κοινό charts τα οποία συνδυάζουν στοιχεία από το τι προτιμά το κοινό σε ραδιόφωνα, ψηφιακές και φυσικές πωλήσεις, αλλά και από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μουσικής (Spotify, Apple Music κτλ.). Επιπρόσθετα, έδειξε τα πιο ενδιαφέροντα trends του YouTube, Shazam και TikTok στην Ελλάδα.

Η Μαντώ Γαστεράτου, λοιπόν, με τον ενθουσιασμό της και την αγάπη της για τη μουσική, κάθε εβδομάδα υποδεχόταν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής για να μοιραστούν μαζί μας, άγνωστες πληροφορίες για εκείνα, fun facts, θετική διάθεση και φυσικά τα αγαπημένα τους τραγούδια. Μαζί της, στο στούντιο του «MEGA STAR», ένας πραγματικός γνώστης της μουσικής βιομηχανίας, ο Αντώνης Δημητριάδης.

Ρίχνει «αυλαία» το Σάββατο 10 Ιουλίου

Το Σάββατο 10 Ιουλίου πάντως, η Μαντώ Γαστεράτου  και ο Αντώνης Δημητριάδης υποδέχονται, τον Θέμη Γεωργαντά. Ο αγαπημένος παρουσιαστής κάνει μία αναδρομή στις σημαντικότερες μουσικές τάσεις της χρονιάς και σχολιάζει τα όσα έγιναν στα «Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ». Ακόμα, ο Θοδωρής Φέρρης έρχεται στο «MEGA STAR» και ερμηνεύει unplugged ένα medley αγαπημένων τραγουδιών.

Επίσης, βλέπουμε τις καλύτερες στιγμές των challenges που έκανε ο Αντώνης Δημητριάδης στους καλεσμένους του «MEGA STAR» καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και παρακολουθούμε σπέσιαλ μουσικά αφιερώματα. Τέλος, μαθαίνουμε τα τραγούδια που ξεχώρισαν όλους αυτούς τους μήνες στο Top10 και παρέμειναν για αρκετές εβδομάδες στην κορυφή.