Οι ιδιοκτήτες της NASCO Δημήτρης και Λευτέρης Νάστος έχουν «αγκαλιάσει» την ομάδα ποδοσφαίρου Marco Fc 1927 απ την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η συνεργασία και τη στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Ο τεχνικός διευθυντής Γκεμισης Νίκος και ο αρχηγός της ομάδας Λαμπρόπουλος Γιώργος επισκέφτηκαν τα γραφεία της εταιρίας επί της λεωφόρου Μεσογείων 482 και φωτογραφήθηκαν με τους χορηγούς αλλά και τις 2 φανέλες που φέρουν πάνω το λογότυπο της NASCO.

Η Nasco συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου με γνώμονα την ποιότητα και τις αυστηρές προδιαγραφές στην αιχμή της τεχνολογίας. Διερευνά συνεχώς τις τάσεις της αγοράς, τις προσφορές των κατασκευαστών και είναι σε θέση να προτείνει τις καλύτερες λύσεις σε κάθε χρονική στιγμή.

Η εταιρεία Nasco Γενική Ανακαινιστική Μ. Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 2008 ως συνέχεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στον χώρο της κατασκευής και του αλουμινίου.

Η Nasco έχει δικά της μέσα μεταφοράς και παραδίδει τα προϊόντα της σε σύντομο χρονικό διάστημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διαθέτει μεγάλο εκθεσιακό χώρο όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει, να ακουμπήσει και να επιλέξει τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στην ανακαίνιση του, πριν αυτά τοποθετηθούν.

Διαθέτει τεχνικό προσωπικό μέσω του οποίου, αντλώντας πληροφορίες από την εξειδικευμένη εμπειρία του, βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της. Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας των στελεχών της μπορεί να προτείνει έξυπνες λύσεις και να σας εξοικονομήσει χρήμα και χρόνο, παρουσιάζοντας τελικά πολύ καλύτερα αποτελέσματα με έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό, συγκριτικά με τους ανταγωνιστές.

Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου με γνώμονα την ποιότητα και τις αυστηρές προδιαγραφές στην αιχμή της τεχνολογίας. Διερευνά συνεχώς τις τάσεις της αγοράς, τις προσφορές των κατασκευαστών και είναι σε θέση να προτείνει τις καλύτερες λύσεις σε κάθε χρονική στιγμή.

Εργασίες: Ανακαινίσεις Οικιών και Καταστημάτων, Κουφώματα Αλουμινίου, PVC και Ξύλινα, Έπιπλα Κουζίνας, Ντουλάπες, Πόρτες Ασφαλείας, Εσωτερικές και Ειδικές Πόρτες, Ρολά, Γκαραζόπορτες, Αυτοματισμοί, Κάγκελα, Αυλόπορτες, Πατώματα, Σιδερένιες Ασφάλειες, Πέργκολες, Διαμόρφωση χώρων και οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Διαβάστε ακόμη: