Σε ακόμα μια πρωτοβουλία για τη στήριξη των κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού, προχωρά η Μπιγιόνσε.

Με μια ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η τραγουδίστρια, ανακοίνωσε ότι το φιλανθρωπικό ίδρυμά της, BeyGOOD, θα κάνει δωρεές συνολικού ύψους μισού εκατομμυρίου δολαρίων σε ανθρώπους που κινδυνεύουν με κατάσχεση ή έξωση λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας.

«Όταν εμφανίστηκε η πανδημία, βοηθήσαμε οργανώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που πρόσφεραν βασικές ανάγκες, όπως φαγητό, νερό, οικιακά είδη και τεστ για τον COVID. Παρείχαμε επίσης υποστήριξη για την ψυχική υγεία», αναφέρεται στο μήνυμα, το οποίο υπενθυμίζει επίσης ότι το ίδρυμα BeyGOOD δώρισε από 10.000 δολάρια σε περισσότερες από 250 μικρές επιχειρήσεις.

«Η Μπιγιόνσε συνεχίζει από καρδιάς να υποστηρίζει και να βοηθά εκεί όπου είναι περισσότερο αναγκαίο. Η δεύτερη φάση του ταμείου του BeyGOOD θα βοηθήσει τώρα όσους έχουν πληγεί από τη στεγαστική κρίση».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BeyGOOD (@beygood)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η προστασία της κατοικίας στις ΗΠΑ πρόκειται να λήξει στις 26 Δεκεμβρίου και προβλέπεται ότι θα ακολουθήσουν κατασχέσεις υποθηκευμένων κατοικιών και εξώσεις ενοικιαστών.

«Πολλές οικογένειες επηρεάζονται, λόγω της πανδημίας, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια θέσεων εργασίας, την ασθένεια και τη συνολική ύφεση της οικονομίας», σημειώνεται.

Τέλος, σημειώνεται ότι η τραγουδίστρια θα προσφέρει επιχορηγήσεις 5.000 δολαρίων σε 100 άτομα και οικογένειες που κινδυνεύουν με κατάσχεση ή έξωση. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση από τις 7 Ιανουαρίου, ενώ τον Φεβρουάριο αναμένεται να ακολουθήσει ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος.