Η Monica Bellucci στην νέα της ταινία θα υποδυθεί την Anita Ekberg. Όπως αποκάλυψε η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram, έγινε ξανθιά για τις ανάγκες της ταινίας «The girl in the fountain».

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός ανέβασε στο επίσημο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία έχει μακριά ξανθά μαλλιά με μπούκλες. Η φωτογραφία της συγκέντρωσε χιλιάδες likes από τους θαυμαστές της.

Μετά τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας που υποδύθηκε στην παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις», η Monica Bellucci, ενσαρκώνει μία ακόμη γυναίκα που άφησε το στίγμα της αυτή τη φορά στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η Anita Ekberg, από τη Σουηδία θεωρούταν το αντίπαλον δέος της Merilyn Monroe, ενώ είχε γίνει ευρέως γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία «Dolce Vita» του Φεντερίκο Φελίνι που συμπρωταγωνιστούσε με τον Marcello Mastroianni.

H Anita Ekberg τον Σεπτέμβριο του 1956

Η ταινία με τίτλο «The girl in the fountain», του σκηνοθέτη Antongiulio Panizzi και της εταιρίας παραγωγής Dugong Films, θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορίνο στις 30 Νοεμβρίου 2021.