Η Μισέλ Ομπάμα ξεκινά εκπομπή μαγειρικής για παιδιά, στο Netflix με όνομα «Waffles + Mochi». Πρόκειται για ένα πρότζεκτ, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει υπογράψει η εταιρεία παραγωγής των Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα, η Higher Ground Productions, με το Netflix. Συμφωνία που περιελάβανε το ντοκιμαντέρ του 2020 «Becoming», βασισμένο στην αυτοβιογραφία της πρώην Πρώτης Κυρίας που έγινε best seller.

Στη νέα εκπομπή, που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου, οι μαριονέτες Waffles και Mochi είναι επίδοξοι σεφ ενώ η Μισέλ Ομπάμα ιδιοκτήτρια σούπερ μάρκετ. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει δέκα επεισόδια μιας γαστρονομικής περιπέτειας ζωής, στην οποία οι χαρακτήρες με τη βοήθεια ενός μαγικού καροτσιού αναζητούν υλικά μαγειρικής σε όλο τον κόσμο.

«Είτε μαζεύουν πατάτες στις Άνδεις στο Περού, δοκιμάζουν ρύζι στην Ιταλία, ή φτιάχνουν μίσο (παραδοσιακό καρύκευμα) στην Ιαπωνία, αυτοί οι περίεργοι εξερευνητές ανακαλύπτουν το θαύμα της τροφής και διαπιστώνουν ότι κάθε γεύμα είναι η ευκαιρία να κάνουν νέους φίλους», ανέφερε το Netflix στην ανακοίνωση του.

Οι μαριονέτες και η Μισέλ Ομπάμα δεν θα είναι μόνοι τους, αφού στην εκπομπή θα τους βοηθούν στο μαγείρεμα γνωστοί σεφ, παιδιά και διάσημοι. Η Μισέλ Ομπάμα ανακοίνωσε μέσω Instagram to νέο πρότζεκτ της, επισημαίνοντας ότι είναι αφιερωμένο στην καλή διατροφή. Εξάλλου και ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε επικεντρωθεί στην προσπάθεια προώθησης της υγιεινής διατροφής των παιδιών.

«Αυτοί οι δύο θα μας μεταφέρουν σε περιπέτειες σε όλο τον κόσμο, για την ανακάλυψη νέων συστατικών και τη δοκιμή νέων συνταγών. Τα παιδιά θα το λατρέψουν, αλλά ξέρω ότι οι ενήλικες θα γελάσουν αρκετά, όπως και θα πάρουν κάποιες συμβουλές για την κουζίνα», ανέφερε η Μισέλ Ομπάμα.

«Μακάρι να υπήρχε ένα τέτοιο πρόγραμμα όταν οι κόρες μου ήταν μικρές. Ξέρω ότι είναι μια δύσκολη εποχή για πολλές οικογένειες και ελπίζω ότι αυτό το ευχάριστο σόου θα φέρει λίγο φως και γέλιο σε σπίτια σε όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε η Μισέλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)