Δυναμικό παρών με εντυπωσιακά νέα μοντέλα, πρόκειται να δώσει η ΜΙΝΙ στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Auto Athina 2024», η οποία θα διεξαχθεί από 5-13 Οκτωβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Σε μία χρονιά ορόσημο για τη βρετανική μάρκα, καθώς γιορτάζει τα 65α γενέθλιά της, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο θα βρίσκονται όλα τα μέλη της νέας οικογένειας MINI, τα οποία αντιπροσωπεύουν την ξεχωριστή σχεδίαση βασισμένη στη φιλοσοφία «Charismatic Simplicity», την καινοτόμα τεχνολογία κίνησης με χαμηλές εκπομπές ρύπων και την προηγμένη ψηφιακή εμπειρία.

Πανελλαδική πρεμιέρα για το νέο MINI Aceman

Μάλιστα, πανελλαδική πρεμιέρα στην «AutoAthina2024», θα πραγματοποιήσει το νέο MINI Aceman, το οποίο συνδυάζει compact εξωτερικές διαστάσεις με τον μέγιστο δυνατό χώρο για τους επιβάτες και αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Έντονη παρουσία στην έκθεση θα έχει και το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper, το οποίο είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Cooper E και Cooper SE με εξαιρετικές επιδόσεις και αυτονομίες.

Επιπλέον, το νέο 5θυρο MINI Cooper θα συστηθεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό. Η μεγαλύτερη έκδοση αμαξώματος του αυθεντικού MINI Cooper, διατίθεται με δύο αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης (Cooper C με 156 ίππους και Cooper με 204 ίππους).

Προφανώς, από το περίπτερο της βρετανικής μάρκας δεν θα μπορούσε να λείψει το μεγαλύτερο σε μέγεθος μέλος της οικογένειας, το νέο Countryman. Το δημοφιλές SAV (Sports Activity Vehicle) διατίθεται με κινητήρες mild hybrid, βενζίνης και diesel, καθώς και ως αμιγώς ηλεκτρικό με δύο διαφορετικές εκδόσεις.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της «Auto Athina 2024»:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή (14:00 – 21:00)
  • Σάββατο και Κυριακή (10:00 – 21:00)

Διαβάστε ακόμη: