Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν έχει ήδη στο μυαλό της τον επόμενο ρόλο της.

Εδώ και χρόνια γίνονταν συγκρίσεις μεταξύ της Βρετανίδας ηθοποιού και της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Halsey λόγω της ασυνήθιστης ομοιότητάς τους.

Η Halsey μάλιστα ντύθηκε για το Halloween το 2016, Eleven, τον χαρακτήρα που υποδύεται η Μίλι Μπόμπι Μπράουν στη σειρά «Stranger Things».

Ρωτήθηκε ξανά για την ομοιότητα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», καθώς και για την ηθοποιό που θα ήθελε να την υποδυθεί σε ταινία με θέμα τη ζωή της. Η Halsey σκέφτηκε ότι η Μπράουν θα ήταν η τέλεια επιλογή για τον ρόλο.

«Η Μίλι θα ήταν τόσο υπέροχη. Θέλω να πω, είναι κάπως απίστευτο το πόσο μοιάζουμε. Στην πραγματικότητα μοιάζουμε σαν αδερφές» είπε.

Η ηθοποιός της σειράς «Stranger Things» απάντησε στην ιδέα να υποδυθεί την τραγουδίστρια.

Σε ανάρτηση στο Instagram, η Μπράουν αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο με τη φράση «είμαι έτοιμη» από πάνω.

Το θέμα βιογραφικής ταινίας για τη Halsey προέκυψε κατά τη διάρκεια συζήτησης για το νέο της τραγούδι «So Good», το οποίο έγραψε για τον σύντροφό της Αλέβ Αϊντίν.

Η τραγουδίστρια είπε ότι συναντήθηκαν το 2017, όταν προσλήφθηκε για να γράψει το σενάριο ταινίας για εκείνη και μετά από χρόνια συνεντεύξεων η φιλία τους εξελίχθηκε σε σχέση. Τα σχέδια της βιογραφικής ταινίας αναβλήθηκαν επειδή υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων, καθώς ο Αϊντίν θα ήταν σεναριογράφος και βασικός χαρακτήρας.