Μία από τις πιο χαρούμενες περιόδους της ζωής της διανύει η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή η οποία είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί. Μάλιστα, η ίδια δεν γνώριζε το φύλο του μωρού της και η αποκάλυψη έγινε στον «αέρα» της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Η Μελίνα Μακρή μίλησε στην Ελένη Βουλγαράκη για την περίοδο της εγκυμοσύνης της ενώ ο σύζυγός της, Φράνκ Λούβαρης, της είχε ετοιμάσει έκπληξη για την αποκάλυψη του φύλου.

«Οι ορμόνες στην εγκυμοσύνη με έχουν δυσκολέψει. Ζεσταίνομαι πολύ», ανέφερε για την εγκυμοσύνη της αρχικά η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: «Εγώ προσωπικά με την εγκυμοσύνη μου δεν δυσκολεύτηκα, με το που προσπαθήσαμε προέκυψε το μωρό», πρόσθεσε.

«Ήθελα η αποκάλυψη του φύλου του μωρού να είναι μια μεγάλη έκπληξη», παραδέχτηκε για αυτή την προσωπική στιγμή καθώς η ίδια μέχρι τώρα δεν γνώριζε το φύλο του μωρού που περιμένει.

Μελίνα Μακρή: Δάκρυα συγκίνησης με την αποκάλυψη του φύλου του μωρού που περιμένει

Ειδικότερα, ο σύντροφός της, Φράνκι Λουβάρης, τής ετοίμασε ένα μικρό πάρτι και μια υπέροχη τούρτα, καθώς όλο αυτό το διάστημα, η Μελίνα Μακρή, δεν ήθελε να γνωρίζει το φύλο του μωρού της.

Όταν τής έδωσε ένα κομμάτι από την τούρτα, η τραγουδίστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό κι έπειτα ξέσπασε σε δάκρυα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την αποκάλυψη:

https://www.youtube.com/watch?v=8Lk2AsNUHgk&ab_channel=YourTipsterGR

«Η Μελίνα προσπαθούσε να με ψαρέψει για το φύλο του μωρού, αλλά είμαι στρείδι», δήλωσε ο σύζυγός της και συμπλήρωσε «Δεν νομίζω ότι τα νεύρα της Μελίνας είναι από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης, έτσι είναι».

Στην συνέχεια, το ζευγάρι που σύντομα θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδί, αποκάλυψε πως το μωρό τους θα το ονομάσουν Γιάννη, αφού είναι αγοράκι.

«Δεν το πιστεύω, είναι αγόρι! Συγκινήθηκα. Γιάννης θα είναι. Η μαμά με τον γιο έχουν ένα υπέροχο δέσιμο. Έχω χαρεί πάρα πολύ. Ευχαριστούμε!», σημείωσε η μέλλουσα μαμά ιδιαίτερα συγκινημένη.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε, επίσης, φωτογραφίες από το γεγονός με τους followers της στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μelina Makri (@melina_makris)