Εντυπωσιακό ενδιαφέρον προκύπτει κατά πληροφορίες για την αύξηση κεφαλαίου της Alpha bank, παρά τις προσπάθειες κερδοσκοπικών συστημάτων να υπονομεύσουν και να δυναμιτίσουν την προσπάθεια άντλησης πολύτιμων κεφαλαίων για την τράπεζα.

Όπως υποστηρίζουν απόλυτα ηλεγμένες πηγές, οι συντονιστές της αύξησης Goldman Sachs και JP Morgan γίνονται συνεχώς αποδέκτες του εντυπωσιακού ενδιαφέροντος ξένων αλλά και εγχώριων επενδυτών που πιστοποιεί στην πράξη τόσο τις προοπτικές της Alpha bank όσο και της εθνικής οικονομίας!

Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι συνεχίζεται την ώρα τούτη, μετά την αύξηση της Τρ. Πειραιώς, η επιστροφή στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, ξένων θεσμικών επενδυτών που είχαν εδώ και χρόνια αποχωρήσει από τη χώρα μας λόγω ύφεσης, οικονομικής κρίσης, μνημονίων και …πανδημίας.

Επιπροσθέτως στην αύξηση της Alpha bank έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής όλοι όσοι Έλληνες και ξένοι επενδυτές, ιδιώτες και θεσμικοί για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν κατέστη δυνατόν να συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου της Τρ. Πειραιώς.

Υπό αυτό το πρίσμα η εντυπωσιακή συμμετοχή παλαιών και νέων παικτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την αύξηση της Alpha καταδεικνύει αφενός την επενδυτική ευκαιρία αγοράς μετοχών, αφετέρου συνιστά μια προσωπική νίκη του Β. Ψάλτη απέναντι σε υπόγειους μηχανισμούς και κερδοσκόπους, η ηγεσία του οποίου εκσυγχρονίζει, επεκτείνει και εξυγιαίνει περαιτέρω την τράπεζα οδηγώντας την σε μια νέα εποχή!