Η Mary-Kate Olsen ήθελε τόσο πολύ να χωρίσει από τον Olivier Sarkozy που προσέφυγε τον περασμένο Μάιο στο Ανώτατο Δικαστήριο με το αίτημα να καταθέσει επείγουσα αίτηση διαζυγίου, επιχειρώντας να παρακάμψει τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβάλει οι Αρχές. Το αίτημα της 34χρονης σχεδιάστριας δεν έγινε δεκτό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε και το τέλος του γάμου της με τον 51χρονο τραπεζίτη και ετεροθαλή αδερφό του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Nicola Sarkozy. Απλά χρειάστηκαν κάποιοι μήνες διαπραγματεύσεων.
Το διαζύγιο του ζευγαριού, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι δικηγόροι τους την περασμένη Τετάρτη, οριστικοποιήθηκε. “Σήμερα το πρωί καταλήξαμε σε συμφωνία”, δήλωσε ο δικηγόρος του Sarkozy, Michael Mosberg στην ακρόαση που έγινε μέσω βίντεο από το Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν.
Την κατάληξη της διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με το Page Six, επιβεβαίωσε και η δικηγόρος της Olsen, Nancy Chemtob. Το πρώην ζευγάρι συμφώνησε μέσω Zoom για την οριστικοποίηση των όρων του διαζυγίου αλλά παραμένει ακόμα να υπογράψουν τα επίσημα έγγραφα.