Η Μαρία Σάκκαρη μοιράστηκε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω της οποίας συστήνει την οικογένειά της.

Η νεαρή τενίστρια ανήρτησε φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μπροστά από μία πισίνα και μαζί της βρίσκονται τόσο οι γονείς της, Κώστας και Αγγελική, όσο και τα αδέλφια της, Γιάννης και Αμάντα.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αναφερθεί και στην οικογένειά της. Ήταν η πρώτη της συνέντευξη μετά την επιτυχία της στο Roland Garros και μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στο Tik Talk για το πιο σημαντικό Grand Slam, που όπως λέει θα της μείνει αξέχαστο, για τη δύσκολη πορεία της, τις προπονήσεις, τα ταξίδια, τους αγώνες και τις θυσίες που έχει κάνει για να φτάσει ως εδώ, αλλά και για τα κακόβουλα σχόλια που κατά καιρούς δέχεται.

«Οι Έλληνες είμαστε προπονητές από τους καναπέδες μας. Ζω από τα 18 μου στο εξωτερικό. Ειδικά τα πρώτα τέσσερα χρόνια ταξίδευα συνεχώς. Για να μπορέσω να φτάσω στο επίπεδο που είμαι σήμερα. Η μεγάλη μου δυσκολία είναι το μαγείρεμα και το καθάρισμα του σπιτιού. Ξέρω τα βασικά. Φτιάχνω πολύ ωραίο κοκκινιστό, συνταγή της γιαγιάς μου.

Άφησα πολλά πράγματα πίσω στην Ελλάδα. Ήμουν τυχερή γιατί έχω πάρα πολύ καλούς φίλους. Οι φίλες μου με στήριζαν από πάντα. Είχαμε συνέχεια επικοινωνία όσο ήμουν στην Βαρκελώνη. Στερήθηκα πράγματα αλλά πήρα τόσα περισσότερα απ’ αυτή τη ζωή. Έμαθα να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου. Έχω συνηθίσει τη μοναξιά, μιλάω με τον εαυτό μου. Δεν με θεωρώ τρελή, ίσα ίσα βελτιώνομαι σαν άνθρωπος.

Έχω πιάσει τον εαυτό μου να διαβάζει τα σχόλια μετά τους αγώνες. Δεν μου ήταν καθόλου ευχάριστο. Για ποιον λόγο να ασχολούμαι; Πλέον το έχω αποβάλλει από μέσα μου. Και το Roland Garros να είχα πάρει, πάλι θα έβρισκαν κάτι να πουν. Δεν με απασχολεί καθόλου, ας λένε ό,τι θέλουν. Τις τελευταίες ημέρες έχω εισπράξει πολλή αγάπη. Είναι ένα ευχάριστο σοκ μπορώ να πω».