Τι και αν όλα έξω θυμίζουν καλοκαίρι, ο Νοέμβριος μπήκε και κάποιοι μετρούν ήδη αντίστροφα για την γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την… μούσα αυτής της εποχής του χρόνου: την Μαράια Κάρεϊ. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μόλις το ρολόι σήμανε 12 τα μεσάνυχτα και μπήκε ο καινούργιος μήνας, κήρυξε και επίσημα την χριστουγεννιάτικη περίοδο. Και το έκανε με έναν άκρως χιουμοριστικό τρόπο, με ένα βίντεο που μοιράστηκε στα social media όπου την βλέπουμε να βρίσκεται μέσα σε ένα τεράστιο κομμάτι πάγου σε ένα θησαυροφυλάκιο και να…. ξεπαγώνει για να υποδεχτεί «την ομορφότερη εποχή του χρόνου»

Την ξεπαγώνουν με… σεσουάρ τρομακτικοί ήρωες, ντυμένοι με κοστούμια Halloween, ενώ εκείνη είναι ντυμένη με κόκκινη, γιορτινή φόρμα, σαν στολή του Άι-Βασίλη.

Μόλις σπάσει ο πάγος, η Μαράια Κάρεϊ ξεκινά να τραγουδά το απόλυτο hit των Χριστουγέννων, «All i want for Christmass is you» και όλο το σκηνικό μετατρέπεται σε γιορτινό και χριστουγεννιάτικο.

«Ήρθε η ώρα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο η Μαράια Κάρεϊ, ενώ έβαλε emojis με κολοκύθα, πάγο και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Διαβάστε ακόμη: