Νέος προπονητής της ομάδας του Μάντσεστερ, ο Ολλανδός· ο Έρικ Τεν Χαγκ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2025 με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, ενώ ο άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Μίτσελ φαν ντερ Γκάαγκ.

Ο 52άχρονος τεχνικός ήταν το φαβορί για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου και σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών, απέμενε μονάχα η επίσημη ενημέρωση.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μετακινήθηκε στον ρόλο του συμβούλου, όπως είχε γνωστοποιηθεί από την έναρξη της συνύπαρξης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 54 βαθμούς.

«Είναι μεγάλη τιμή η πρόσληψή μου ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι ενθουσιασμένος για την πρόκληση που έχω μπροστά μου», τόνισε αρχικά ο Τεν Χαγκ και συμπλήρωσε:

«Γνωρίζω την ιστορία της ομάδας και το πάθος των φιλάθλων της· είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα φέρει τις επιτυχίες που της αξίζουν.

Είναι δύσκολο που αφήνω τον Άγιαξ έπειτα από όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια. Θέλω να διαβεβαιώσω τους υποστηρικτές ότι ο στόχος μου είναι να ολοκληρώσουμε την εφετινή σεζόν όσο πιο επιτυχημένα γίνεται, πριν αναλάβω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η δημοσίευση της αγγλικής ομάδας: