Η Λαμία με κορυφαίο τον Αραμπούλι, σταμάτησε την ξέφρενη φετινή πορεία του Άρη και τον υποχρέωσε στην πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα του. Παράλληλα αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη για την Λαμία στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου.

Στο 6’ σε μαρκάρισμα του Ματίγια πάνω στον Ντέλετιτς , ο Σκουλάς δείχνει αρχικά να συνεχιστεί το παιχνίδι και στη συνέχεια με τη βοήθεια του VAR θα υποδείξει πέναλτι. Ο Αραμπούλι θα αναλάβει την εκτέλεση του και θα κάνει μια περίεργη προσποίηση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής θα δείξει αρχικά  κίτρινη κάρτα στον επιθετικό της Λαμίας και θα ακυρώσει το γκολ. Στη συνέχεια μετά τις διαμαρτυρίες των παικτών της Λαμίας θα μετρήσει τελικά το γκολ και θα πάρει πίσω την κίτρινη κάρτα.

Το υπέροχο γκολ του Αραμπούλι

Ο Γεωργιανός επιθετικός της Λαμίας πέτυχε ενα καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ στο 17ο λεπτό το δεύτερο του στο παιχνίδι. Μετά από γέμισμα του Καραμάνου από αριστερά, ο Αραμπούλι με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μπουσέ.

Η ευκαιρία του Σάσα

Ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία στο 42’ να μειώσει το σκορ. Μετά από εξαιρετική σέντρα του Σούντγκρεν από δεξιά, ο Σάσα από το ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκάμα να απειλήσει με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Επασί να μπλοκάρει τη μπάλα.

Ανόητη αποβολή του Σούντγκρεν

Ενώ ο Άρης είχε έτσι και αλλιώς δύσκολο έργο για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, ήρθε μια ανόητη ενέργεια του Σούντγκρεν να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Ο Σουηδός αμυντικός πήγε να πάρει την μπάλα απο ενα ball.boy για να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι και το έσπρωξε , φανερά εκνευρισμένος, με αποτέλεσμα να δεχτεί κόκκινη κάρτα.

Το δοκάρι του Άρη

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έφτασε πολύ κοντά στην επίτευξη ενός γκολ στο 79ο λεπτό. Μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γκάμα, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Εμπασί και στην συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Λαμία (Μ. Γρηγορίου):  Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (77΄ Γκούγκα), Ταϊρόν (62΄ Μπιάρνασον), Καραμάνος (62΄ Βλάχος), Αραμπούλι, Ντέλετιτς (89′ Βασιλακάκης)

Άρης (Α. Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (71΄ Τζέγκο), Γκάμα, Σίλβα (58΄ Γκαρσία), Μπερτόλιο (58΄ Μανσίνι), Μάνος (58΄ Λόπεθ)