Σε ένα ματς «ο θάνατός σου, η ζωή μου» η Λαμία κατάφερε να κερδίσει τη Λάρισα με 2-1. Το παιχνίδι είχε τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι. Πάθος, ένταση, νεύρα και επεισόδια!

Η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε το πολύτιμο τρίποντο χάρη στο γκολ του Ντέλετιτς στο 88′ και ανέβηκε πολύ στην κατάταξη, αφού έφτασε στους 22 βαθμούς και προσπέρασε τον Παναιτωλικό (20β.) και τον ΟΦΗ (19β.).

Αντίθετα, η ΑΕΛ παρέμεινε στην τελευταία θέση με 16 βαθμούς και το έργο της για την παραμονή θα δυσκολέψει στα Play Out, αφού θα χρειαστεί δύο νικηφόρα αποτελέσματα περισσότερα από τους ανταγωνιστές της για να αποφύγει τον απ’ ευθείας υποβιβασμό.

Το παιχνίδι είχε πολύ μεγάλη ένταση εξαιτίας της κόντρας του Αλέξη Κούγια με τον Μιχάλη Γρηγορίου, από την περίοδο που διέκοψαν τη συνεργασία τους στους «βυσσινί» και η διαμάχη επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα μέλη των ομάδων.

Ο Γιακιμόφσκι πανηγύρισε την ισοφάριση με επιδεικτικό τρόπο ενώπιον του Γρηγορίου, ενώ ο Ντέλετιτς όταν σκόραρε έκανε νόημα στον πάγκο της ΑΕΚ να σωπάσουν… Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε για λίγο από τον έλεγχο στο 90′, όταν ο Κολομπίνο έριξε στο έδαφος τον Μπεχαράνο και τον βρήκε στην πλάτη. Τότε, ξέσπασε μία μικρή σύρραξη και πέρασαν 3-4 λεπτά πριν ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33′. Ο Μπεχαράνο σέντραρε από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Καραμάνος έπιασε την κεφαλιά, ο Τζανετόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα πάνω στον Νάγκι και αυτή στρώθηκε στον Αντέτζο, ο οποίος απλά την έστειλε στα δίχτυα.

Ωστόσο, η Λάρισα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Γιακιμόφσκι εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά με πολλά φάλτσα, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, μετά στην πλάτη του Επασί και μπήκε γκολ!

Το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων επιτεύχθηκε στο 88′! Ο Μπεχαράνο εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα από διεκδίκηση στρώθηκε στον Ντέλετιτς και αυτός με πλασέ σκόραρε! Το VAR έλεγξε τη φάση για οφσάιντ στην αρχή της, δεν διαπιστώθηκε κάτι το μεμπτό και το γκολ κατακυρώθηκε!

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Ντέλετιτς (90’+5’ Τζέιμς), Τζανδάρης, Μπεχαράνο (90’ +5’ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (76’ Πίτι), Αραμπούλι, Καραμάνος.

ΑΕΛ: Νάγκι, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Ζίζιτς, Γκράουρ, Πινακάς (73’ Μουκάντζο), Στίφλερ, Κολομπίνο, Γιακιμόβσκι, Ντουρμισάι, Ακούνια.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.