Νέες λεπτομέρειες για την μάχη του πατέρα της, Μπρους Γουίλις με την άνοια, αποκάλυψε η κόρη του Ταλούλα, λέγοντας πως εξακολουθεί να την αναγνωρίζει, αλλά ξέρει καλά πως αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Σε ένα προσωπικό δοκίμιο που έγραψε για τη Vogue, η 29χρονη Ταλούλα θυμάται να παρακολουθεί τη σταθερή πνευματική παρακμή του πατέρα της, παραδεχόμενη ότι εκείνη και η οικογένειά της απέδωσαν αρχικά την έλλειψη ανταπόκρισής του στην «χολιγουντιανή απώλεια ακοής» του.

«Στην αρχή νόμιζα ότι ο πατέρας μου είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα»

Ωστόσο, καθώς η κατάσταση γινόταν όλο και πιο σοβαρή, παραδέχεται ότι άρχισε να το παίρνει προσωπικά. «Αργότερα αυτή η μη ανταπόκριση διευρύνθηκε και μερικές φορές την έπαιρνα προσωπικά. Είχε αποκτήσει δύο μωρά με τη μητριά μου, την Έμμα Χέμινγκ και νόμιζα ότι είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα» γράφει η Ταλούλα Γουίλις.

«Αν και αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, ο εφηβικός μου εγκέφαλος βασανίστηκε από κάποια ερωτηματικά: Δεν είμαι αρκετά όμορφη για την μητέρα μου, δεν είμαι αρκετά ενδιαφέρουσα για τον πατέρα μου» προσθέτει.

Η σιωπηλή πάλη του Μπρους Γουίλις με την άνοια

Η αποκάλυψη της άνοιας του Μπρους Γουίλις έγινε στις αρχές του 2022, με την οικογένειά του – συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του Ντέμι Μουρ, των παιδιών τους και της νυν συζύγου του – να εκδίδει κοινή δήλωση εκ μέρους του ηθοποιού, ενώ μοιράστηκε λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

Τότε στην ανακοίνωσή τους έκαναν λόγο για αφασία, η οποία «επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες» ανακοινώνοντας παράλληλα την αποχώρησή του από την υποκριτική «που σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτόν».

Η ανακοίνωση αυτή έγινε τον Μάρτιο του 2022, όμως σύμφωνα με την Ταλούλα, ο Μπρους Γουίλις «πάλευε» σιωπηλά με την υγεία του για αρκετό καιρό – την ίδια περίοδο εκείνη έδινε μάχη με την ανορεξία, μια κατάσταση που όπως παραδέχεται την άφησε σε μια κατάσταση «αποφυγής και άρνησης» σχετικά με τα προβλήματα του πατέρα της.

«Ενώ εγώ ήμουν τυλιγμένη στη δυσμορφία του σώματός του, επιδεικνύοντάς το στο Instagram, ο πατέρας μου πάλευε σιωπηλά» γράφει η Ταλούλα. «Διεξήχθησαν όλα τα είδη των γνωστικών τεστ, αλλά δεν είχαμε ακόμη ακρωνύμιο».

Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2021, η Ταλούλα λέει ότι είχε μια οδυνηρή αφύπνιση για την πραγματική σοβαρότητα της κατάστασης του Μπρους Γουίλις, ενώ βρισκόταν σε ένα γάμο και παραδέχτηκε ότι ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πατέρα της νύφης επειδή συνειδητοποίησε ότι πιθανότατα δεν θα μπορούσε ποτέ να μοιραστεί την ίδια στιγμή με τον πατέρα της.

Διαβάστε περισσότερα