Η εταιρεία ενδυμάτων που βελτιώνουν τις γραμμές του σώματος (shapewear) Skims της Κιμ Καρντάσιαν συνεργάζεται με τον οίκο Fendi, σε μια νέα συλλογή ρούχων, ανακοίνωσαν σήμερα οι εταιρείες.

Η νέα συλλογή ενδυμάτων που αγκαλιάζουν το σώμα αναμένεται να παρουσιαστεί στις 9 Νοεμβρίου και την έχουν σχεδιάσει από κοινού η Κιμ Καρντάσιαν και ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας Κιμ Τζόουνς, ανέφερε ο Fendi.

H Συνεργασία

Η συνεργασία αυτή ανακοινώνεται σε μια εποχή όπου πολυτελείς οίκοι μόδας επιδιώκουν να προκαλέσουν αίσθηση, υπογράφοντας συμφωνίες με διασημότητες, μεταξύ άλλων ράπερ και αστέρες της K-pop, με στόχο να διευρύνουν τις βάσεις των θαυμαστών τους.

Η Skims, η αξία της οποίας τον Απρίλιο υπολογιζόταν στα 1,6 δισεκατομμύριο δολάρια, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε μικρότερης ηλικίας καταναλωτές, από τότε που ξεκίνησε το 2019. Σε αυτό βοήθησε η τεράστια απήχηση της πρωταγωνίστριας ριάλιτι και επιχειρηματία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο οίκος Fendi έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με την τραγουδίστρια Νίκι Μινάζ και τον καλλιτέχνη Τζόσουα Βάιντς

Kim Kardashian παρουσιάστρια του SNL: Το ροζ βίντεο, ο Κάνιε και τα «άπλυτα» της οικογένειας

Η Καρντάσιαν «την είδε» stand-up comedian και παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το SNL έκανε έναν μίνι χιουμοριστικό μονόλογο- που ανέβασε τα νούμερα της εκπομπής η οποία τελευταία μάλλον «ψυχορραγεί» και ψάχνει τρόπους να ανεβάσει την τηλεθέαση. Η Κιμ Καρντάσιαν – ή μάλλον ο κειμενογράφος της εκπομπής με την άδειά της – έκανε σαρκαστικά σχόλια για τα μέλη της οικογένειάς της, ενώ η μπάλα πήρε τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ, τον σύντροφο της μητέρας της, αλλά και το περιβόητο sex tape που διέρρευσε μάλλον όχι και τόσο τυχαία!

«Η μαμά ξέχασε να μου πει για την πρεμιέρα του sex tape μου»

Τα αστεία (#not) της Κιμ σχετίστηκαν με τις φήμες ότι η μητέρα της, Κρις Τζένερ, ήταν εκείνη που έδωσε στη δημοσιότητα το sex tape το οποίο ξεκίνησε τον… μύθο (!) της Καρντάσιαν, ενώ αναφέρθηκε και στις πλαστικές αλλά και στο ότι όλος ο πλανήτης -για κάποιον περίεργο λόγο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε- τη χαρακτηρίζει… «προικοθήρα».