Την προσεκτικά οργανωμένη επιστροφή της στα επίσημα καθήκοντά της ετοιμάζει η Κέιτ Μίντλετον μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για τον καρκίνο.

Και προς μεγάλη ικανοποίηση των θαυμαστών της, η επόμενη εμφάνισή της θα είναι άκρως συγκινητική για πολλούς λόγους.

Επόμενη εμφάνιση της Κέιτ στα χριστουγεννιάτικα κάλαντα

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, φέρεται να πραγματοποίησε νέα σύσκεψη χθες στο Κάστρο Γουίνδσορ για να συζητήσει τα σχέδια για την ετήσια πλέον τηλεοπτική Χριστουγεννιάτικη λειτουργία της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ αργότερα φέτος.

Η Κέιτ Μίντλετον στην περσινή εκδήλωση που διοργάνωσε για τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα
Θα είναι η τέταρτη χρονιά που θα πραγματοποιηθεί η τελετή και θα μεταδοθεί, ως συνήθως, τηλεοπτικά την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα προηγούμενα χρόνια, η Κέιτ Μίντλετον παραβρισκόταν μαζί με όλη της την οικογένεια όπως επίσης και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Γιατί θα είναι συγκινητική η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον

Ωστόσο, η φετινή εκδήλωση θα έχει αναμφίβολα πρόσθετη συναισθηματική απήχηση δεδομένης της πρόσφατης μάχης της πριγκίπισσας με τον καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον με την οικογένειά της στην περσινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση
Υπενθυμίζεται πως πέρυσι, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη Χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση, η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στο νοσοκομείο για μια εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, μετά την οποία ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο και πως θα ξεκινούσε προληπτική χημειοθεραπεία.

Προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών της, νωρίτερα αυτό το μήνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό βίντεο ότι ολοκλήρωσε τη θεραπεία ωστόσο προειδοποίησε πως η υγεία της παραμένει πρώτη της προτεραιότητα και πως η επιστροφή της στα επίσημα καθήκοντά της θα είναι αργή και μετρημένη.

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα, πραγματοποίησε μια συνάντηση για το εν εξελίξει έργο της Early Years, σημάδι πως επιστρέφει σιγά σιγά στα δημόσια καθήκοντά της.

Διαβάστε ακόμη: