Στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι η γνωστή ηθοποιός Kate Hudson ενώ μαζί της είναι και το ταίρι της, ο Danny Fujikawa, η μητέρα της Goldie Hawn αλλά και ο Kurt Russell, απολαμβάνοντας οικογενειακές διακοπές.

Η γοητευτική ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε προϊδεάσει τους ακολούθους της στο Instagram ότι τώρα που τα μέτρα κατά του κορωνοϊού χαλαρώνουν, ξεκινά τα ταξίδια. «Έχουμε (σ.σ. να ταξιδέψουμε) από τον Μάρτιο του 2020 και τώρα είναι η ώρα να… ρολάρουμε μωρό μου. Το έχουμε», ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της.

Και λίγο αργότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας της και της ίδιας οι οποίες φορούν κοχυλένια βραχιόλια στα πόδια τους. Όμως, δεν αναφέρει τοποθεσία αν και σε δημοσίευμά της η Daily Mail έχει πληροφορίες καθώς και φωτογραφικό υλικό πως η Kate Hudson είναι στην Ελλάδα μαζί με τους δικούς της ανθρώπους, εντυπωσιάζοντας με το μαγιό της και απολαμβάνοντας αναζωογονητικές βουτιές στη Μεσόγειο.

Συχνά στην Ελλάδα για διακοπές η Kate Hudson

Εξάλλου, η χώρα μας είναι ένα μέρος που επιλέγουν συχνά για τις διακοπές τους με σκοπό να… γεμίζουν τις μπαταρίες τους ενώ τα τελευταία χρόνια, η Goldie Hawn και ο Kurt Russell έχουν γίνει… μόνιμοι κάτοικοι Σκιάθου.

Όλη η οικογένεια εξάλλου, αγαπά πολύ το νησί των Σποράδων και ταξιδεύει σχεδόν κάθε καλοκαίρι εδώ, μιας και φιλοξενείται, όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν, από στενούς φίλους σε πολυτελέστατη βίλα στις Αχλαδιές.

Μάλιστα, η Kate Hudson έκανε διακοπές στην Ελλάδα και όταν διένυε την τρίτη εγκυμοσύνη της, το 2018, περιμένοντας το πρώτο της παιδί με τον Danny Fujikawa. Σημειώνεται πως έχει άλλα δυο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το βρετανικό δημοσίευμα, έφτασαν με μια βάρκα σε μια απομακρυσμένη παραλία στο εκπληκτικό νησί της Σκιάθου, προκαλώντας έκπληξη και σε μερικούς τουρίστες που ήταν εκεί. Αφού ευχαριστήθηκαν το γαλάζια νερά, η Kate και η διάσημη οικογένειά της κάθισαν έπειτα σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο δίπλα στην παραλία για ένα χαλαρό μεσημεριανό γεύμα την Κυριακή, με το μενού να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σαρδέλες, καλαμάρια και ελληνική σαλάτα.