Η Καλυψώ κλέβει την παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο. Τα φλας των φωτογράφων που βρέθηκαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο έστρεψε για άλλη μία φορά πάνω της η Καλυψώ, η γάτα που υιοθέτησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψή της στην Κάλυμνο.

Γάτα Καλυψώ Προεδρικό Μέγαρο

Η κυρία Σακελλαροπούλου είχε επισκεφθεί πριν λίγους μήνες την Κάρπαθο, με αφορμή την 76η επέτειο για την απελευθέρωση του νησιού. Κατά την επίσκεψή της, συναντήθηκε κατ’ ιδίαν με τις εκπροσώπους της οργάνωσης «Φιλοζωική Δράση Καρπάθου» και γνώρισε και την μικρή Καλυψώ, μια γάτα για την οποία είχε εκφράσει την επιθυμία να την υιοθετήσει και η οποία τελικά μετακόμισε στο Προεδρικό Μέγαρο τον περασμένο Νοέμβριο.
Γάτα Καλυψώ, προεδρικό Μέγαρο

Η Καλυψώ, που είχε τραβήξει την προσοχή και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φωτορεπόρτερ που βρέθηκαν στο Προεδρικό με αφορμή τη συνάντηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Γάτα Καλυψώ Προεδρικό Μέγαρο
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η γλυκύτατη γάτα έχει προσαρμοστεί πλήρως στη ζωή στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ κάνει και βόλτες στο γραφείο της ΠτΔ.