Η Καίτη Γαρμπή είναι μια κούκλα και αυτό αποδεικνύεται και από την πρόσφατη φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που η πετυχημένη τραγουδίστρια ποζάρει χωρίς ρετούς και αμακιγιάριστη.

Συχνά – πυκνά δημοσιεύει φωτογραφίες της στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, στις οποίες τη βλέπουμε να φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ. Μάλιστα, αυτή την περίοδο η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις καλοκαιρινές τις εμφανίσεις.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει φύγει ακόμα από την πρωτεύουσα για τις καλοκαιρινές τις διακοπές, καθώς σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν και οι πρόβες της. Η Kαίτη Γαρμπή, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ρόλο κριτή του «House of Fame», έχει αποδείξει και στο παρελθόν πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Απολαμβάνοντας λοιπόν, τη δροσιά του κλιματιστικού στο σπίτι της, η Καίτη Γαρμπή έβγαλε μια φωτογραφία με το κινητό της, την ανέβασε στο Instagram της και έγραψε το εξής: «Λίγη ξεκούραση γιατί έρχονται πρόβες. Για αυτό κι ακόμα άσπρη και όσο για δροσιά, καλό είναι και το κλιματιστικό».

Μια αυθεντική σταρ η Καίτη Γαρμπή

Μετράει ήδη πάνω από 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία αποτελώντας μία από τις πιο εμπορικές ερμηνεύτριες στην Ελλάδα με πάνω από 1.500.000 πωλήσεις δίσκων. Η Καίτη Γαρμπή είναι παντρεμένη από το 1997 με τον επίσης τραγουδιστή Διονύση Σχοινά και έχουν ένα γιο, τον Δημήτρη που γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1999. Η πρόταση γάμου του τραγουδιστή στη τραγουδίστρια έλαβε χώρα στον αέρα του τηλεοπτικού σόου του Mega Channel, «Μπράβο», με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997.

Έχοντας συνεργαστεί με πολλούς δημιουργούς, διαθέτει δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της, ενώ είναι η μόνη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που έχει περισσότερα από 30 ντουέτα στη δισκογραφία. Χαρακτηρισμοί που της έχουν αποδοθεί από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι «διαχρονική τραγουδίστρια», «αυθεντική σταρ», «φωνή της καρδιάς μας», «Ελληνίδα ντίβα» και «πρώτη μούσα του Φοίβου». Ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum από το 2015.