Θεωρείται-και όχι άδικα- από τις πιο σέξι Ελληνίδες αθλήτριες.

Η Εύα Χαντάβα «τρελαίνει» κόσμο με το καλλίγραμμο κορμί της στην παραλία.

Η βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού ανάρτησε φωτογραφία από την παραλία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «τρελαίνοντας» τους followers της.

Η σέξι ακραία του Παναθηναϊκού, Εύα Χαντάβα, πήρε μια ανάσα δροσιάς στην παραλία και μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφία της με το μαγιό, κάτι που έχει κάνει αρκετές φορές, προκαλώντας… εγκεφαλικά σε φίλους των «πρασίνων» και μη. 

 

Ποια είναι Εύα 

Γεννήθηκε στα Γρεβενά (26.10.1990) και ξεκίνησε την καριέρα της στο βόλεϊ σε ηλικία 7 ετών, παίζοντας για το Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών (Γ.Σ.Γ.). Το 2005, σε ηλικία 15 ετών, η Ευαγγελία Χαντάβα έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα της, όταν ξαφνικά ξέφυγε από το τοπικό επίπεδο ανταγωνισμού και βρέθηκε να αγωνίζεται στην Α1 με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2005-2009). Κατά την παραμονή της στην ομάδα του Ηρακλή, της δόθηκε η ευκαιρία σε ηλικία μόλις 16 ετών, να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος πετοσφαίρισης γυναικών για πρώτη φορά.

Μετά από αυτό και για τις επόμενες δύο σεζόν (2009-11) υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Στις 16 Απριλίου 2011 κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδος στο νησί της Σάμου παίζοντας για την ομάδα του Ολυμπιακού, το παρθενικό τρόπαιο του συλλόγου στο βόλεϊ γυναικών και ψηφίστηκε MVP. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά για τον σύλλογο και για την ίδια, ακολούθησε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην καριέρα της, η υπογραφή συμβολαίου με την Terre Verdiane Fontanellato (2η κατηγορία Ιταλίας) για την περίοδο 2011-2012.

Την επόμενη σεζόν, μετακόμισε στη Σμύρνη όπου υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο (2012-2013) με την ομάδα της Karşıyaka SK Izka (2η κατηγορία Τουρκίας), βλέποντας την ομάδα της να προκρίνεται στο final 4 του τουρκικού κυπέλλου. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του τουρκικού βόλεϊ που μία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας κέρδισε ομάδα της πρώτης και έπαιξε στο final 4 του τουρκικού κυπέλλου εναντίον της Vakifbank, Galataserray και Excazibasy. Η Karşıyaka SK Izka κατέλαβε την 4η θέση.

Για την σεζόν που ακολούθησε, η Εύα επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε για την ομάδα του Φ.Ο. Βριλησσίων (Α1 κατηγορία Ελλάδας). Οι επιδόσεις της ήταν πολύ καλές και πήρε το βραβείο πολυτιμότερης παίκτριας της χρονιάς 2013-2014. Μετά από αυτό, άνοιξε μια μεγάλη πόρτα στο χώρο του βόλεϊ για την καριέρα της, όταν το 2014-2015, υπέγραψε για τη Λοκομοτίβ Μπακού (1η κατηγορία Αζερμπαϊτζάν). Από το 2018 έως και το 2020 αγωνιζόταν με την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ.

Πλέον αγωνίζεται στην Α1 Volley League της χώρας μας με την κορυφαία ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο.