Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει το ρόλο της μητέρας ενώ δεν ξεχνά πως είναι και influencer.

Γι’ αυτό τον λόγο, η Ιωάννα Τούνη, σχεδόν καθημερινά, δημοσιεύει υλικό στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram με το οποίο δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της.

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok αναφέρθηκε στους τρεις ρόλους που έχει στη ζωή της.

Ποιοι είναι αυτοί; Μαμά, επιχειρηματίας αλλά και influencer.

Πάνω στο βίντεο που ανάρτησε και τη δείχνει να πίνει ένα ρόφημα από την κούπα της, έγραψε: «Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και η no1 γυναίκα influencer στην Ελλάδα».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Φτιάχνω pop corn και κάθομαι να δω τι θα γίνει στα σχόλια».

@j.touni Ούπσ! Φτιάχνω pop corn και κάθομαι να δω τι θα γίνει στα σχόλια 🫢😂❤️🍿 #fyp #foryou #jtouni #touni #viral #varia #koupa #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – defnotnicole

Ιωάννα Τούνη: Χαμός στο TikTok για τις δηλώσεις της

Τα σχόλια πήραν τη μορφή «καταιγίδας» με τους ακόλουθους της να της ζητούν «να χαλαρώσει λίγο και να ξεκαβαλίσει».

«Influencer είναι ο άνθρωπος που ασκεί επιρροή σε κάποιο κοινό. Δεν βλέπω καμία επιρροή όταν ζητιανεύεις like επειδή πάτωσαν οι φωτό σου στο insta» επεσήμανε χαρακτηριστικά ένας από τους διαδικτυακούς φίλους της Ιωάννας Τούνη ενώ ένας άλλος της έγραψε κάτω από το επίμαχο βίντεο: «Σε συμπαθούσα μέχρι να κανείς αυτό το βίντεο».

«Όσο έγινε Γ’ Παγκόσμιος άλλο τόσο είσαι και εσύ influencer, μάθε πρώτα να μιλάς για θέματα της επικαιρότητας» επεσήμανε ένας από τους χρήστες του TikTok που σχολίασαν το βίντεο κάνοντας ειδική αναφορά σε αυτά που είχε πει η Ιωάννα Τούνη για τον «Δ’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Διαβάστε ακόμη: