Τη ζωή της προσπαθεί να φτιάξει ξανά από την αρχή η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία πρόσφατα βρήκε την δύναμη και εμφανίστηκε δημόσια χωρίς την μάσκα που ήταν υποχρεωμένη να φοράει για σχεδόν δύο χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η 35χρονη, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, μοιράστηκε μία φωτογραφία με τη μαμά της μέσα στο αεροπλάνο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της, η οποία πάντα βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς μια καλή μαμά δίπλα του. Μαμά μου σε ευχαριστώ για την ασφάλεια και την αγάπη που μου δίνεις καθημερινά. Σ’ αγαπώ. Χρόνια πολλά», έγραψε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τη μητέρα της

Η 35χρονη Ιωάννα έχει κάνει το πανελλήνιο να υποκλιθεί μπροστά στη δύναμή της και το μεγαλείο της ψυχής της, μετά τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε πριν από δύο χρόνια, πηγαίνοντας στη δουλειά της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πρόσφατα υπογράμμισε ότι έχει επιλέξει να συνεχίσει τη ζωή της μετά από όσα της συνέβησαν.

«Έχω αποδεχτεί πλέον ότι αυτό που συνέβη θα με ακολουθεί. Έχω επιλέξει η ζωή μου να συνεχίσει και να το κουβαλάω χωρίς να με βαραίνει και να με κάνει να αισθάνομαι άσχημα. Προσπαθώ κάθε φορά να βρίσκω μια ισορροπία. Οι άνθρωποι είμαστε πολύ δυνατοί αλλά δεν χρειάζεται να έρθουν έτσι τα πράγματα για να το ανακαλύψουμε», είπε.

«Αυτό που ονειρεύομαι είναι να είμαι ευτυχισμένη. Αυτό το πως το μεταφράζει κάποιος διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ευτυχία είναι να αγαπιέσαι. Να μπορείς να αισθάνεσαι και να ευχαριστιέσαι τις μικρές στιγμές της ζωής με τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου», αποκάλυψε.