Η Γουίνι Χάρλοου, το διάσημο μοντέλο με τη λεύκη που κατέρριψε τα στερεότυπα, πέραν της αξιοζήλευτης καριέρας της στο μόντελινγκ έχει ιδρύσει και το δικό της skincare brand, το οποίο λέγεται Cay Skin.

Το διάσημο μοντέλο διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram και τώρα φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της δικής της σειράς καλλυντικών «Cay Skin».

Για τα «κλικ» αυτά φόρεσε το μπικίνι από κοχύλια της Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Σίλιας Κριθαριώτη και ενθουσίασε τους followers της.

Η Γουίνι Χάρλοου ποζάρει με το μπικίνι όλο κοχύλια από τη συλλογή της Σίλιας Κριθαριώτη
Στις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τη βλέπουμε να κρατά μερικά αντηλιακά και λάδια από τη συλλογή της ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη στην αμμουδιά.

Σε επόμενα στιγμιότυπα ποζάρει μέσα στη θάλασσα, με τα κύματα να «σκεπάζουν» το όλο κοχύλια μπικίνι της.

Τέλος, στα επόμενα στιγμιότυπα, το διάσημο μοντέλο φαίνεται να ποζάρει κρατώντας ένα τεράστιο κοχύλι στα χέρια της.


Για αξεσουάρ φόρεσε σκουλαρίκια από κοχύλια ενώ τα μαλλιά της τα άφησε ελεύθερα να πέσουν στους ώμους της και να καλύψουν την πλάτη της.

 

Τη Γουίνι Χάρλοου ανακάλυψε η Τάιρα Μπανκς, το διάσημο supermodel των ‘90s και παρουσιάστρια του αμερικανικού Next Top Model, η οποία τής είχε ζητήσει να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Μπορεί να μην τον κέρδισε, είδε όμως την καριέρα της να εκτοξεύεται και πλέον μετρά συνεργασίες με κορυφαίους οίκους στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη: