Ο Μιχάλης Ρακιντζής ξεσήκωσε τους «παλιούς» αλλά φανατικούς θαυμαστές του με ένα μεγάλο… old school πάρτι.

Viral στο TikTok έγινε ένα βίντεο που απεικονίζει τον Μιχάλη Ρακιντζή να τραγουδάει σε μουσική σκηνή της Αθήνας και από κάτω δεκάδες θαυμαστές του να διασκεδάζουν ξέφρενα με τις παλιές του επιτυχίες.

Η λεζάντα στο συγκεκριμένο κλιπ έγραφε: «Ώριμοι έως σιτεμένοι χθεσινοί έφηβοι παραληρούν», προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις αλλά και ωραίες αναμνήσεις.

@anarmosto♬ πρωτότυπος ήχος – anarmosto

Μπορεί ο δημιουργός του κλίπ να ξεκαθάρισε από την αρχή ότι χρησιμοποίησε τη λέξη «σιτεμένοι» χιουμοριστικά, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν το σχόλιο άκομψο.

Από την άλλη, η πλειοψηφία των θεατών στάθηκε στη νοσταλγία που τους προκάλεσε αυτό το τόσο μακρινό… σκηνικό. «Η εφηβεία εκείνης της εποχής ήταν μοναδική , χάρη σε αυτούς τους τραγουδιστές και αυτά τα διαχρονικά τραγούδια η εφηβεία πάντα θα παίρνει παράταση» έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλον να προσθέτει: «Σόρρυ κιολας αλλά αυτή η γενιά ξέρει να διασκεδάζει».

«Ήταν τέλεια περάσαμε φαντάστηκα!! Ένιωσα σαν να γύριζα πίσω το χρόνο στην υπέροχη εφηβεία μας που την ζήσαμε με πολύ χορό και τραγούδια!» έγραψε στα σχόλια μια γυναίκα που έδωσε το παρών στο παρτι.

Διαβάστε ακόμη: