Η γνωστής ηθοποιός και σχεδιάστρια Έλενα Ασημακοπούλου ανέβασε μία καλοκαιρινή φωτογραφία και «γονάτισε» το Instagram με την πόζα της.

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, και οι αναρτήσεις της συγκεντρώνουν χιλιάδες σχόλια και likes από τους followers. Και αυτή τη φορά «έβαλε φωτιά» στο Instagram.

Οι θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών έχουν κάνει τους περισσότερους να τρέξουν στις παραλίες ή σε κάποιο κοντινό νησί προκειμένου να πάρουν μερικές ανάσες δροσιάς. Το ίδιο φαίνεται πως σκέφτηκε και η Έλενα Ασημακοπούλου που βρέθηκε στην Τήνο για το Σαββατοκύριακό της.

Εντυπωσιακές οι αναλογίες του σώματός της

Η όμορφη ηθοποιός και σχεδιάστρια, επισκέφθηκε το πανέμορφο και ήρεμο κυκλαδίτικο νησί και ευχαριστήθηκε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς δημοσιεύοντας και μερικά στιγμιότυπα από αυτή της την εξόρμηση στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Ωστόσο, η φωτογραφία που δημοσίευσε το μεσημέρι της Κυριακής κατάφερε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία. Στην εν λόγω δημοσίευση λοιπόν, βλέπουμε την Έλενα Ασημακοπούλου να ποζάρει με την πλάτη στο φακό μέσα σε μια πισίνα εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες του σώματός της.

Λίγα λόγια για την Έλενα Ασημακοπούλου

Γεννήθηκε το 1984 στον Άγιο Στέφανο Αττικής όπου και μεγάλωσε. Ολοκληρώνοντας το σχολείο σπούδασε αισθητική και κομμωτική ενώ μετά το τέλος των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται σε αυτόν τον τομέα. Το 2006, σε ηλικία, 22 ετών αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία του ANT1. Από τη συμμετοχή της εκεί κέρδισε τον τίτλο Β’ Μις Ελλάς 2006 ξεκινώντας να δουλεύει ως μοντέλο.

Τη σεζόν 2006 – 2007 συμμετείχε στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός Καφές», με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, ως μοντέλο της εκπομπής. Την επόμενη σεζόν ύστερα από πρόταση του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου πήρε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά του MEGA «1 Μήνας και Κάτι» ξεκινώντας να δουλεύει ως ηθοποιός.

Μετά το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός στη σειρά αυτή, ακολούθησε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην κωμική σειρά «Η Πολυκατοικία». Εκεί τη σεζόν 2008-2009 υποδύθηκε μια άνεργη ηθοποιό που συγκατοικούσε μαζί με τη Βασιλική Ανδρίτσου σε ένα από τα διαμερίσματα της σειράς. Τις σεζόν 2009-2011 πρωταγωνίστησε στη σειρά «Ονειροπαγίδα» στον ANT1 και το 2011 επέστρεψε στην «Πολυκατοικία» κάνοντας μία γκεστ εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Τις σεζόν 2012-2014 εμφανίστηκε σε κάποια επεισόδια της σειράς «Με τα Παντελόνια Κάτω», ενώ τη σεζόν 2014  -2015 άνηκε στο βασικό καστ του τέταρτου κύκλου της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα». Τη σεζόν 2015-2016 ασχολήθηκε με την παρουσίαση. Πιο συγκεκριμένα ήταν συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού στη ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon TV «Namaste». Την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019 ήταν στην κωμική σειρά του OPEN «Για Πάντα Παιδιά» μαζί με τους Αποστόλη Τότσικα, Νίκο Πουρσανίδη, Λεωνίδα Καλφαγιάννη και Τζένη Θεωνά.