Σε μια σοβαρότατη καταγγελία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook προχώρησε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα η οποία καταγγέλλει πως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετέδωσε τη σφαγή ζώου στα σόσιαλ και μάλιστα εν τη παρουσία μικρού παιδιού.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram του, ο φαρμακοβιομήχανος που βρέθηκε στα Ανώγεια της Κρήτηςεμφανίζεται να βασανίζει ένα μικρό κατσικάκι, να του πατάει το κεφάλι και εν συνεχεία να δίνει τον σουγιά του στο φίλο του κι εκείνος να σφάζει το άτυχο ζωντανό, ενώ μικρά παιδιά παρακολουθούν.

Η γνωστή δημοσιογράφος ζητά την παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου προκειμένου να αποδωθούν ευθύνες.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος βασάνισε κι έσφαξε με ένα μαχαίρι ένα κατσικάκι, που σφάδαζε για ώρα ενώ εκείνος του πατούσε το κεφάλι. Έπειτα το σκότωσε μπροστά σε ένα μικρό παιδί κι κι ανέβασε χωρίς να ντραπεί τη σφαγή του ζώου στα σόσιαλ. Έκανε μάλιστα και χαβαλέ με έναν άλλο ότι αν δεν το σφάξει εκείνος θα του δώσει λέει να φάει μπρόκολα που δεν του αρέσουν.

Κύριε Τάκη Θεοδωρικάκο εδώ θα επιληφθεί άμεσα η δικαιοσύνη ή επειδή είναι μεγαλοπαράγοντας θα μείνει ατιμώρητος; Να σας θυμίσω επίσης πως απαγορεύεται η σφαγή εκτός πιστοποιημενων εγκαταστάσεων.

Δεν ανακυκλώνω το βίντεο του αίσχους – το θέαμα δεν αντέχεται. Το κατέβασε τώρα μαθαίνω, αλλά είναι αργά».

Στη συνέχεια επανήλθε με νεότερο πόστ γράφοντας:

Μού τηλεφώνησε τώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αναφορικά με το κατσίκι που βασανίστηκε απο την Δημητρη Γιαννακοπουλο ο όποιος με χάχανα και χαβαλέ προέτρεψε τον κολλητό του να το σφάξει μπροστά στα μάτια ενός μικρού παιδιού.
Ο κ. Θεοδωρικάκος με ενημέρωσε ότι προώθησε την υπόθεση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ότι σχηματίζεται δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα.
Τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

Οπότε όλα δείχνουν ότι η υπόθεση έχει και συνέχεια. καθώς όπως προκύπτει σχηματίζεται δικογραφία καθώς βάσει του νέου ΠΚ πρόκειται για ποινικό αδίκημα.