Η Ελευθερία Ελευθερίου έβαλε το μπικίνι της και αναστάτωσε με τις πόζες της τους ακολούθους της στο Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor απολαμβάνει το καλοκαίρι της μετά από μια έντονη και διαφορετική χρονιά για εκείνη καθώς δέχθηκε να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε βρεθεί καλεσμένη, πριν από μερικές ημέρες, η Ελευθερία Ελευθερίου και μίλησε κυρίως για τις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή της στο Survivor αλλά και για τη συνάντηση που είχε με τη μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη αλλά και τον Τριαντάφυλλο.

«Είναι πληγές, χτυπήματα που έχω από το παιχνίδι. Χτυπούσα και άνοιγαν ξανά οι πληγές. Μέχρι και πρόσφατα άνοιξε πληγή. Δεν νομίζω ότι θα φύγουν εύκολα. Είχα πολλά γυναικεία θέματα με τον κύκλο μου. Θέλει και προσοχή στο θέμα της διατροφής. Παίρνεις εύκολα τα κιλά γιατί ο οργανισμός παθαίνει σοκ και αποθηκεύει τα κιλά. Συνήθως πρηζόμαστε εμείς οι γυναίκες», είχε πει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Βέβαια, στις πόζες της «κλέβει» τα σημεία στα οποία είναι οι πληγές, καθώς στους περισσότερους συμμετέχοντες είναι στα πόδια, και φαίνεται πως η Ελευθερία Ελευθερίου ξέρει πώς να αποθανατίζεται στις φωτογραφίες παραμένοντας μια κούκλα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει για το Survivor

Και είχε προσθέσει: «Είχα επικοινωνία με τη μαμά της Μαριαλένας. Είχε ανησυχία για το παιδί της. Τη ρώτησα τη Μαριαλένα αν θέλει να στείλω κάποιο μήνυμα στη μαμά της αλλά δεν μου είπε γιατί δεν περίμενε ότι θα φύγω. Η μαμά της Μαριαλένας ακούει τις κακές κριτικές και ανησυχεί. Αλλά είναι περήφανη για την κόρη της. Δεν μπορώ να σας πω τι συζητήσαμε. Ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω τίποτα. Η μαμά μου πάντως έκανε πάρτι όταν αποχώρησα».

«Δεν είπα ακριβώς ότι έγινε. Είπα απλά μπορεί να έγινε σεξουαλική συνεύρεση μπορεί και όχι. Ο Τριαντάφυλλος δεν περίμενε να μείνει στο Survivor έξι μήνες. Ήθελε να φύγει από την πρώτη του υποψηφιότητα. Είναι φοβερός, ωραίος στην παρέα του. Εμένα ήταν μια ευχάριστη νότα. Συζητάμε πολλά πράγματα. Ελπίζω κάποια στιγμή να συνεργαστούμε», είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ελευθερίου.