Κάτι ήξερε ο Τιμπό Κουρτουά που ήθελε να μετακομίσει στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ. Ο Βέλγος δείχνει να απολαμβάνει τη διαμονή του και έχει εναρμονιστεί πλήρως με το star system που αποπνέει η ατμόσφαιρα στην ισπανική πόλη. Κάθε ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης που… σέβεται τον εαυτό του φροντίζει να περιστοιχίζεται από μια αιθέρια ύπαρξη. Στην περίπτωση μας, ο 28χρονος τερματοφύλακας παίρνει πολύ καλό βαθμό.

 

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Κουρτουά έχει δεσμό με την εκρηκτική Μάικα Ριβέρα, την σεξοβόμβα, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε γνωστό reality το οποίο προβλήθηκε πριν λίγα χρόνια στην ισπανική τηλεόραση.

«Το Νησί των πειρασμών» στο οποίο συμμετείχε η Μάικα ήταν τελικά το… πρόγευμα για εκείνη προκειμένου να μπει για τα καλά στα ισπανικά ΜΜΕ. Η ξανθιά καλλονή έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη φήμη της. Δυνατό σημείο της νεαρής Ισπανίδας η εικόνα της, η οποία πραγματικά κόβει την ανάσα.

 

Αν και η ίδια πρόσφατα διάψευσε τα σενάρια που την θέλουν μαζί με τον Κουρτουά, το σύνολο των ρεπορτάζ συνεχίζει να τους θέλει ζευγάρι. Πανέμορφη, με καμπύλες και ένα βλέμμα όλο νάζι η Μάικα καταφέρνει να κερδίσει τους πάντες στο διάβα της.

Περνάει καλά ο Βέλγος…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.