Μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση, ολοένα και αυξάνονται οι καταγγελίες για διάφορα είδη κακοποίησης. Στον καλλιτεχνικό χώρο, στην πολιτική, στον αθλητισμό κι όχι μόνο. Σήμερα, η Ειρήνη Δανιήλ, πρώην πρωταθλήτρια στίβου κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από πρώην προπονητή της ο οποίος εξασκεί ακόμη το επάγγελμα.

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στον στίβο, Ειρήνη Δανιήλ, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για την παρενόχληση που υπέστη από τον προπονητή της ενώ ευχαρίστησε τη Σοφία Μπεκατώρου «που άνοιξε τον δρόμο».

Η Ειρήνη Δανιήλ καταγγέλει σεξουαλική παρενόχληση από προπονητής

Ειρήνη Δανιήλ: «Είναι ακόμα προπονητής, να μην το κάνει σε άλλα παιδιά»

Η Ειρήνη Δανιήλ αναφέρθηκε στην παρενόχληση που υπέστη όταν ήταν 21 ετών τονίζοντας ότι όφειλε να μιλήσει για να προστατεύσει άλλα παιδιά.

«Είναι ακόμα προπονητής, θα με δει, θα το μάθει… να μην το κάνει σε άλλα παιδιά. Ήμουν 21, είχα αλλάξει προπονητή, την πρώτη μέρα μου είπε θα πάμε στα αποδυτήρια και μου είπε «θέλω να βγάλω τα ρούχα σου για να δω το σώμα σου». Τα έβγαλα, μου είπε «από εδώ και πέρα θα ακούς μόνο εμένα, θα σου δίνω διατροφή μόνο εγώ. Θα σε…» και μίλησε χυδαία», επεσήμανε.

«Την επόμενη μέρα μου είπε να έρθει σπίτι μου και μου ζήτησε να μην είναι εκεί ο φίλος μου. Του είπα δεν γίνεται και μετά τον είδα κάτω από το σπίτι μου, κι εκεί σταμάτησε η συνεργασία μας. Το είπα μόνο σε κάτι φίλες μου, κι όχι στην οικογένειά μου για να μην στεναχωρηθούν», ανέφερε η αθλήτρια.

«Είχα ακούσει ότι είναι «γυναικάς». Αν δεν του έβαζα όρια μπορεί να πήγαινε πιο πέρα και μου το έδειξε και στην πορεία, ήταν επιθετικός επειδή δεν πήρε αυτό που ήθελε. Του είπα ότι αν δεν φύγει από κοντά μου ότι θα τον καταγγείλω. Πάντα το έλεγα μέσα μου ότι θέλω να τιμωρηθεί», κατέληξε η Ειρήνη Δανιήλ.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.