Συμβουλές για μία καλύτερη σεξουαλική ζωή μοιράστηκε πρόσφατα η Ντούα Λίπα μέσα από podcast της, μιλώντας ανοιχτά για τις προσωπικές της σχέσεις.

Η 28χρονη τραγουδίστρια που πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Ελλάδα, παρέα με τον σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς, τόνισε ότι τα ζευγάρια πρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους τις σεξουαλικές τους ανάγκες, προκειμένου να λειτουργήσει η σχέση τους.

Η ίδια σημείωσε ότι κάθε αμηχανία γύρω από το σεξ πρέπει να μένει «έξω από την πόρτα» μιας σχέσης, ενώ σχολίασε ότι «Το να μη μιλάς για το σεξ με το άτομο που κάνεις σεξ, είναι μια περίεργη κατάσταση για εμένα».

«Είναι σημαντικό να μιλάμε πιο ελεύθερα για το σεξ, ώστε να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τις ενοχές και τη ντροπή που το περιβάλλουν», πρόσθεσε.

Μιλώντας για το πώς μπορούμε να κάνουμε την αγάπη να διαρκέσει σε μία σχέση, η Dua Lipa αναφέρθηκε στην ανάγκη το ζευγάρι να διασκεδάζει παρέα, ενώ αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η pop star ξεκαθάρισε ότι δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ κάποια εφαρμογή γνωριμιών, επειδή «αφαιρούν τον αυθορμητισμό ενός νέου ειδυλλίου».

Dua Lipa: Η σχέση με τον Ρομέν Γαβράς και οι ρομαντικές διακοπές

Την ίδια ώρα, η σχέση της διάσημης τραγουδίστριας με τον 42χρονο σκηνοθέτη φαίνεται να βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα καλή φάση, με τους δύο τους να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές παρέα, μοιραζόμενοι σχετικά στιγμιότυπα.

Η σχέση της Dua Lipa, που γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της, με τον Ρομέν Γαβράς έγινε γνωστή στις αρχές της χρονιάς, με τους δύο τους να έχουν πραγματοποιήσει πολλές κοινές εμφανίσεις και τον σκηνοθέτη να γνωρίζει, μάλιστα, και τους γονείς της συντρόφου του στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη: