Όλο και κάπου θα το είδατε χθες: O Patrick Dempsey ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άντρας για το 2023 από το περιοδικό People αφήνοντας πίσω του πολλούς άλλους, εξίσου γοητευτικούς. Με αφορμή λοιπόν την πρωτιά του αυτή, είπαμε να αρπάξουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αποκαταστήσουμε κάθε πιθανή αδικία, φτιάχνοντας μία λίστα με μερικούς από τους άντρες που θέλουμε να (ξανα)δούμε επιτέλους σε αυτήν τη θέση – Σάκη Ρουβά, κάτσε φρόνιμα.

Keanu Reeves

Keanu Reeves

Ο καναδός ηθοποιός έχει δίχως αμφιβολία την αποδοχή όλων. Ο μελαχρινός, γοητευτικός και ευαίσθητος Keanu Reeves υποτίθεται ότι ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άντρας το 1994 ωστόσο αυτό, δεν επισημοποιήθηκε ποτέ. Συγκεκριμένα, το 1994 το People δεν ανέδειξε κανέναν ως τον πιο σέξι άντρα μέχρι που το 2015, ο editorial director είπε ότι για εκείνους ήταν ο Keanu. Ε, τον θέλουμε και επίσημα.

Ryan Reynolds 

Ryan Reynolds

 

Ήταν 2010 όταν ο Ryan Reynolds ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς.Γιατί όχι ξανά; O καναδός ηθοποιός είναι σίγουρα ένας από αυτούς που αξίζει να βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση μιας και έκτοτε, έχει ανέβει επίπεδο σε ρόλους, όπως επίσης αποτελεί το απόλυτο couple goal με τη Blake Lively.

Michael Fassbender

Michael Fassbender

 

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ο Michael Fassbender δεν έχει βρεθεί ποτέ στη θέση του πιο σέξι άντρα. Ο 46χρονος ηθοποιός, με καταγωγή από την Ιρλανδία και τη Γερμανία, αξίζει σίγουρα την πρωτιά αυτή και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα, θα την κερδίσει.

Henry Cavill

Henry Cavill

 

Henry Cavill ελπίζουμε να ξέρεις πως μας αρέσεις πολύ, πάρα πολύ. Ο βρετανός ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός όταν φόρεσε τη στολή του Superman στην ταινία Batman V Superman: Dawn of Justice, μοιάζει να τα έχει όλα. Εκτός από τον τίτλο του πιο σέξι άντρα της χρονιάς.

Ryan Gosling 

Ryan Gosling

Από τον ρόλο του ως Noah Calhoun στην ταινία The Notebook μέχρι και σήμερα, 19 ολόκληρα χρόνια μετά, ο Ryan Gosling δεν έχει βγει στιγμή από το μυαλό και την καρδιά μας. Το γοητευτικό όμως αγόρι του Χόλιγουντ, που φέτος έγινε 43 ετών, δεν έχει “βραβευθεί” για το sexyness και αυτό για εμάς, θεωρείται αδικία. Eva Mendes likes this article.

Robert Pattinson

 

Robert Pattinson

 

Ο Robert Pattinson μπορεί να είναι ηλικιακά μικρότερος από όλους όσοι αναφέρθηκαν παραπάνω αλλά τελευταία -37 Μαΐων πια- έχει ωριμάσει εμφανώς. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο ίδιος κατόρθωσε με μεγάλη επιτυχία να μεταμορφωθεί από cringe βαμπίρ σε στιβαρό Batman.

Damiano David

Damiano David

Για το τέλος αφήσαμε τον Damiano David. Outsider; Καθόλου. Θυμήσου μόνο πώς παραλήρησε η Ευρώπη, όταν τα έσπασε με το Zitti e buoni στη Eurovision. Ναι, ο Damiano άρεσε, αρέσει και θα αρέσει. Κάνει χαμό κι ας είναι μόνο 24 ετών.

Διαβάστε ακόμη: