Μια καταγγελία για αγοραπωλησία ακινήτου, γιου νυν προέδρου μεγάλου υπό κρατικό έλεγχο Ιδρύματος, έφθασε στις Αρχές, ξέπλυμα και ΣΔΟΕ, στην οποία επισυνάπτονταν στοιχεία και συμβολαιογραφικές πράξεις!

Ένας πλήρης φάκελος δηλαδή που προϋποθέτει έρευνα σε βάθος και προφανώς εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων!

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι μέσα από ανώνυμες καταγγελίες στις Αρχές γίνονται την ώρα τούτη τα μεγαλύτερα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ επιχειρηματικών, πολιτικών και τραπεζικών συμφερόντων!

Επί του προκειμένου τώρα, η συγκεκριμένη καταγγελία, που έφθασε στις Αρχές, πλήρης στοιχείων και η οποία αφορά αγοραπωλησία ακινήτου γιου μεγαλοπαράγοντα Προέδρου του υπό κρατικό έλεγχο συστήματος, είχε ξαναγίνει – όχι τόσο πλήρης- πριν από καμπόσο καιρό, την εποχή δηλαδή που σε μεγάλη τράπεζα είχε ανοίξει το θέμα της διαδοχής του (παντελώς ανίκανου και τραγελαφικού) Προέδρου, ο οποίος ήταν επιλογή ΣΥΡΙΖΑ μετά από casting του γνωστού και μη εξαιρετέου Γαβριηλίδη, της Egon Zender ο οποίος ως γνωστόν έχει προμηθεύσει το Δημόσιο τομέα με «κάθε καρυδιάς καρύδι»!

Η καταγγελία λοιπόν που έγινε τότε στις Αρχές και στις μέρες μας επανήλθε, φέρεται να σχετίζεται με την διαδοχή στη Μεγάλη Τράπεζα και αποδίδεται σε πρόσωπο που εμπλεκόταν με τη συγκεκριμένη θέση του Προέδρου ή ήταν υποψήφιο γι’ αυτήν!

Οπότε έπρεπε να χτυπήσει «κάτω από τη ζώνη» τον πιο σοβαρό αντίπαλο!

Βεβαίως, για να ξέρετε, η εν λόγω καταγγελία είναι έωλη, χωρίς βάση και εκτιμάται ότι θα καταπέσει από την Ολομέλεια και θα οδηγηθεί στο αρχείο!